Nike Atletico Madrid blauw 3de Tenue 2021-22

nike atletico madrid blauw 3de tenue 2021-22Shop hier het Nike Atletico Madrid blauw 3de tenue 2021-22 beschikbaar in onze voetbal fanshop! Je kunt ook kiezen voor een los Europees voetbalshirt in het blauw, broekje en de kousen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleur: blauw 2 kleuren
  • Maten: Xs tot en met 3XL
  • Nike Dri-FIT technologie

Je kunt bij ons de blauwe Atletico Madrid voetbaltenues 2021/2022 bestellen en je gaat naar Voetbalshop.nl. Sterspelers zoals Lemar, Felix en Griezmann kunnen worden bedrukt. Je gaat deze kleding zien buiten het het Estadio Metropolitano de Madrid. Je vindt een totaalverzicht: Atletico madrid als je op de blauwe link klikt.

Stelling: Atleti gaat meestrijden om de Champions League

Het Atletico Madrid tenue voor de Champions League is ontworpen in een unieke kleur voor uitwedstrijden. Door deze unieke kleur is het tenue populair onder jong en oud. Je kunt deze ook bestellen als 3rd tenue kids of als minikit. Heb je liever trainingspakken of persoonlijke voetbalkleding? Je zit goed bij Voetbalshirtsdirect.nl! Met onze prijsvergelijksite hebben wij ervoor gekozen om onze mede voetballiefhebbers te helpen om de beste prijs te vinden.

Nike Atletico Madrid Blauw 3de Tenue 2021-22

Een Atleti Europees tenue is ontworpen door Nike voor een nieuwe geweldig seizoen. Ga dus snel naar de goedkoopste aanbieder voor de nieuwste voetbalkleding. Nike heeft gezorgd voor voetbalkleding in een zelfde lijn. Deze wordt ook gebruikt door Galatasaray, Barcelona en Inter Milan bijvoorbeeld. Het Europese shirt is afgewerkt met een klassieke uitstraling.

De Nike nieuwste voetbalkleding is klassiek ontworpen voor de Europese wedstrijden

Het Atletico Madrid voetbaltenue blauw is verder voorzien van de Dri-FIT technologie. Een geweldige technologie welke de kleding droog houdt. Een ergonomisch design en geschikt voor iedereen met een perfecte pasvorm. Allereerst zagen we het tenue in de Primera Division en later ook in de Champions League. Klik dus snel door naar het nieuwe tenue en maak je collectie compleet. Heel veel plezier met de prachtige voetbalkleding van Atleti. Je kan ook een los Atletico Madrid 3de shirt blauw 2021-2022 bestellen.

  • Atletico Madrid Shop
  • Sponsor: Trade Plus500
  • Kledingsponsor: Nike
  • Systeem: Dri-FIT
  • Primera Division

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *