Nike Paris Saint Germain Thuistenue 2022-2023

nike paris saint germain thuistenue 2022-2023Je kunt hier een Nike Paris Saint Germain thuistenue 2022-2023 bestellen. Deze heeft inmiddels Qatar in het midden staan en niet meer Emirates Fly Better. Wat vind je van het tenue en dan vooral de streep in het midden?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Hoofdsponsor: Qatar Airways
  • Beschikbaar in: senioren, kids en junioren

De club uit Parijs zal er dit voetbalseizoen weer alles aan doen om de prestaties van vorig jaar te overtreffen. Hierbij hoort natuurlijk een nieuw tenue welke aan alle hoge eisen voldoet om de topprestaties te behalen. Het Nike PSG thuisshirt 2022-2023 is weer volledig vernieuwd en tevens ontworpen door Nike.

Deze is ontworpen door het Amerikaanse bedrijf Nike. Nike ontwerpt naast de kleding bijvoorbeeld ook Nike voetbalschoenen. De sponsor welke we vorig jaar ook zagen, is dit jaar ook weer vertegenwoordigd op het thuisshirt, namelijk Qatar Airways. Verder is het thuisshirt ontworpen met een strakke ronde hals welke comfortabel zit. Deze is met de thuiskleur van Paris Saint-Germain en wordt afgewisseld door de opvallende rode kleur en witte accenten. De rode streep loopt verticaal naar beneden over het voetbalshirt en maak het een echte eye catcher. In de store ook het Nike PSG tenue kids 2022-2023. Zoek je meer tenues in de kleuren blauw met rood? Doe een kleine ronde in onze shop.

Nike Paris Saint Germain Thuistenue 2022-2023

Het PSG thuistenue 2022/23 zullen we zien in het stadion en op tv tijdens de thuiswedstrijden in het Parc des Princes stadion. Verder gaan we de thuis tenues ook zien in de Champions League van dit jaar. We hopen met z’n allen dat dit weer wedstrijden op topniveau gaat opleveren. Het voetbalbroekje en de voetbalkousen zijn ook blauw en ontworpen met extra oog voor detail. Zo is de Dri-Fit technologie verwerkt in de kleding om de lichaamstemperatuur constant te houden van de voetballers. Het voetbed van de thuiskousen is ergonomisch gemaakt waardoor de sokken een ideale pasvorm hebben voor zowel junioren als senioren. Maak vandaag dus nog je PSG collectie compleet. Een uniek tenue welke gedragen gaat worden door de sterren. Als jij een naam achterop mag laten bedrukken, welke speler zou je dan kiezen?

  • Stad: Parijs
  • Paris Saint-Germain Shop artikel
  • Nike Dri-Fit
  • Ligue 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *