Juventus Tenue Wit Rood Kind 2019-2020

juventus tenue wit rood kind 2019-2020Scoor hier het Juventus tenue wit rood kind 2019-2020! Je gaat het voetbaltenue zien buiten het Juventus Stadium. La Vecchia Signora of in het Nederlands “De Oude Dame” heeft weer geweldige voetbalkleding. Laat ons weten of jij ziet welke kleuren dit zijn?

bestel nu

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, vrouwen, heren en mini
  • Kleuren wit met rood

Het Juventus tenue wit rood kind 2019-2020 is te verkrijgen in de maten 128 cm tot 176 cm. Het wil zeggen een tenue voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Een fantastische Italiaanse club met een rijke historie. Wat is dan de complete naam? Juventus Football Club 1897 SpA en is dus opgericht in 1897. Ga hierboven via de button direct naar Unisportstore.nl waar je de beste prijs vindt.

De Ligt heeft de juiste keuze gemaakt om naar Juve te gaan.

Het Juventus tenue uit 2019/20 verschilt qua prijs veel bij onze aanbieders. Het grote voordeel van Unisportstore is een bundelvoordeel. Bestel je dus een heel tenue dan krijg je de voetbalkousen bijna gratis. De “De Wit-Zwarten” of Juve zoals ze ook worden genoemd gaan het met een prachtige selectie hopelijk weer ver schoppen in de Champions League. We kennen natuurlijk allemaal de helden zoals Cristiano Ronaldo, Giorgio Chiellini en Dybala die hopelijk bewaard blijven tegen het transfergeweld. Een tenue kan net als het Juve uitshirt / Juventus FC shirt kan worden bedrukt met naam! Wens jij dus een Dybala shirt of Juventus FC uittenue met naam dan is het mogelijk.

Juventus Tenue Wit Rood Kind 2019-2020

Het Juventus FC uittenue kids dus voor de uitwedstrijden in de Serie A, Champions League en Italiaanse beker. De winnaar van vorig jaar hoopt eindelijk op successen in Europa. Het Juventus tenue hebben we al in veel varianten kleuren gezien. Je kunt ook een Juventus tenue bedrukken! Ga bijvoorbeeld voor je eigen naam en nummer of kies 1 van de sterren. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe speler Ronaldo of wie ze nog meer gaan kopen. Bestel snel je uittenue kids met de bekende logos.

  • Juventus Stadium
  • adidas voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Jeep
  • Bedrukking mogelijk
  • Competitie: Serie A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *