Nike Liverpool Tenue Keeper Paars 2022-23

nike liverpool tenue keeper paars 2022-23Zie hier het Nike Liverpool tenue keeper paars 2022-23 met zwarte accenten. Wil jij voor de training een bijpassend pak? Ga eens langs bij het trainingspak in het rood maar ook in het zwart. We zijn benieuwd wat je van het tenue vindt.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Alisson sterkeeper
  • Beschikbaar in: 122 tot 3XL
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00

Ben jij een echte fan van LFC en ook nog eens liefhebber van keepers? Je kunt dan helemaal los bij ons in de shop. Een tenue van een keeper zal een prachtige aanvulling zijn als je bijvoorbeeld al het trainingspak in je kast hebt. Al jaren werd de kleding ontworpen door New Balance. Dit is nu naar Nike gegaan met de Dri-FIT technologie. Wij hebben de maten S tot XXL van het tenue maar ook als Nike Liverpool tenue minikit blauw 2020-2021 en damestenue.

Het geheim van een wijze keeper is om te leren van fouten van anderen – Alisson

Als we kijken naar het Liverpool tenue voor keepers dan gaan we deze vooral zien tijdens de wedstrijden in het eigen Anfield. Je kunt hierbij denken aan alle wedstrijden in de Premier League, FA cup, League cup en de Champions League. Een club die zeker thuishoort op het hoogste niveau van Europa :). We zijn wel erg benieuwd naar deze mooie wedstrijden op Anfield Road.

Welke speler zouden ze nog kunnen toevoegen voor een nog betere selectie?

Nike Liverpool Tenue Keeper Paars 2022-23

We kijken naar een zeer opvallend design voor het tenue. Het keeperstenue heeft al eerder de kleur paars gehad in het seizoen 2015-2016. Nu zien we deze in combinatie met de zwarte accenten. We zien ook weer de punt hals terug op het keepersshirt. Kledingmerk Nike met bijbehorende logo zien we overal terug. Daarnaast zien we in het midden: Standard Chartered weer terug als de hoofdsponsor. We wensen je veel plezier met het prachtige tenue. Kies hier ook het oudere Liverpool trainingspak zwart 2019-2020.

Je kunt het tenue bestellen door het keepersshirt, broekje en de kousen in de winkelwagen te doen. Bij Unisportstore wordt het keeperstenue als 1 geheel aangeboden 🙂

Waar bestaat het Liverpool keeperstenue nou uit? We zien eerst het Nike Liverpool keepersshirt paars 2022-2023, maar ook een short en de bijbehorende kousen. Het broekje en de sokken uiteraard voorzien van een zelfde kleur wat een prachtig geheel maakt. Nike ontwerpt de kleding met het high-end materiaal van Dri-FIT. Heb jij een zware wedstrijd of training voor de boeg? Het transpireren en vocht wordt naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Wens jij dit fantastische keepers tenue? Bestel hem snel en je loopt morgen al in je favoriete keeperskleding.

  • Nike keeperskleding
  • Keeperstenue: groen met witte accenten
  • Liverpool Football Club
  • Anfield Road

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *