Nike Liverpool Keepersshirt Paars 2022-2023

nike liverpool keepersshirt paars 2022-2023Check hier het zwarte Nike Liverpool keepersshirt paars 2022-2023. Je kunt voor de training direct de nieuwste keeperskleding in huis halen. Kies bij onze aanbieder ook bijpassende kousen en keepersbroekje.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €48,95
  • In: kids, kinderen junior en heren
  • Sterkeeper: Alisson

Steun jij Liverpool Football Club op weg naar een nieuw succesvol seizoen in de Premier League, League cup, FA cup en Europa? Of ben jij gewoon een fan van Alisson? In beide gevallen kan je dan gaan voor het paarse shirt speciaal voor keepers. Twijfel je toch nog een beetje? Je kunt natuurlijk ook het Liverpool FC shirt bestellen als spelers variant :). We wensen je alvast veel plezier met een nieuwe seizoen voetbal dat voor de deur staat.

Als Goalkeeper heb je een invloedrijke positie en dat wordt nu steeds meer erkend – Alisson

Het is een geweldige keeper die ook nog een 2de achter zich zou moeten hebben. Momenteel is Kelleher de 2de keeper maar moet hier nog iemand bij? Je weet maar nooit of Alisson blessa raakt. Een bedrukking van het shirt is dus mogelijk met 1 van je helden of je eigen naam en nummer. We hebben ook een compleet Nike Liverpool tenue keeper paars 2022-23 voor je.

Nike Liverpool Keepersshirt Paars 2022-2023

Tijdens de thuiswedstrijden op Anfield, Liverpool stadion gaan we dit shirt zeker zien. Een icoon uit het verleden is Jerzy Dudek maar ook Brad Jones heeft onder de lat gestaan bij LFC. Misschien herken je ook wel namen uit het verleden zoals: Chris Kirkland, José Manuel Reina en Sander Westerveld om een paar oldies te noemen.

  1. Wordt Liverpool aankomend seizoen kampioen?
  2. Welke speler zou LFC moeten kopen om de selectie compleet te maken?

Als het gaat om keeperskleding dan zit je hier wel goed. Wil jij de keepers van dichtbij aan het werk zien? Je kunt bij ons ook een voetbalreis Liverpool boeken en je kunt dan plaatsnemen in het geweldige stadion. Wij hebben in de shop keeperskleding in volwassen- als kindermaten maar ook in de damesmaten. “You’ll never walk alone” zal ook aankomend seizoen regelmatig te horen zijn op Ziggo en op Anfield Road.

  • Liverpool Football Club
  • Stadion: Anfield
  • Lied: “You’ll never walk alone”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *