Nike Liverpool Thuiskousen 2022-2023

nike liverpool thuiskousen 2022-2023Koop hier de Nike Liverpool thuiskousen 2022-2023. Je kunt de voetbalsokken shoppen in combinatie met het voetbalbroekje en thuisshirt in het rood als je toch bezig bent. Denk jij dat LFC weer de finale van de CL gaat halen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: 30 tot 46
  • Kleuren: rood en wit

Je vindt de Liverpool voetbalsokken thuis in het rood met witte accenten. De prachtige rode kousen kan je voor iedereen bestellen. We gaan ze sowieso zien in de wedstrijden in de Premier League, cups en Europa. Wil jij nu een geheel Liverpool thuis tenue? Je kunt bij Voetbalshop.nl ook een voetbalshort en thuisshirt in de winkelwagen gooien. Ze liggen naast de Nike Liverpool thuisshorts rood 2022-2023 in de shop.

Liverpool gaat sowieso de Champions League finale halen

Het Liverpool shirt blijft altijd op 1. Voetbalkleding zoals sokken zijn ideaal voor trainingen of tijdens koelere dagen. Je kan dan lekker op de bank chillen. Zoek je een cadeau of wil je jezelf verwennen? Liverpool fan artikelen zoals sjaals, vlaggen, Liverpool dekbedovertrekken en kleding vind je ook in de online LFC fanstore. Nike heeft de kleding ontworpen met de high-end technologie. Kwaliteit voetbalkousen voor trainingen en sporten. Op de schenen staat L.F.C. met eronder het Nike logo.

Nike Liverpool Thuiskousen 2022-2023

Op de afbeelding de Liverpool voetbalkousen thuis welke een prachtige rode basis hebben. Daarnaast de witte en lichtblauwe accenten. De lichtblauwe accenten zijn nieuw. Wat dat betreft kan je helemaal los. Comfort en droog aanvoelen was het belangrijkste en dat is natuurlijk gelukt. De Nike Dri-FIT technologie zorgt dat vocht naar de buitenste lagen gaat. Het voetbed van de sokken is vernieuwd en hebben en linker en rechter-sok. Maak dus nu je Liverpool tenue compleet met de kousen. Bekijk nu ook het Sadio Mane Liverpool thuisshirt 2020-2021 van deze topclub!

  • Voetbalkleding LFC
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Onderdeel van het thuistenue
  • Uniek voetbed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *