Sadio Mane Liverpool Thuisshirt 2020-2021

sadio mane liverpool thuisshirt 2020-2021Koop hier het Sadio Mane Liverpool thuisshirt 2020-2021. Je kan ook langs het shirt met andere naam. Bij onze aanbieder hieronder zijn alle spelers te bedrukken. Het shirt heeft in ieder geval een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Sadio Mané thuisshirts, tenues
  • Rugnummer 10
  • Hoofdsponsor: Standard Chartered

Je vindt in onze shop de voetbalkleding en voetbalshirts van Sadio Mané met rugnummer 10. Als je hierboven klikt dan vind je de shirts bedrukt bij Unisportstore.nl. Je kunt ook kiezen om het nieuwste Bayern Munchen thuisshirt Mane 2022-2023 te bestellen. We hebben ze allemaal in de store.

De nieuwste voetbalshirts van de snelle buitenspeler Sadio Mané. Superster Mané staat in de schaduw van Salah maar moet ook zeker worden genoemd. Een bedrukking van naam en nummer op een voetbalshirt met rugnummer 10 en daarboven Mané. Je kunt ook een trainingspak bestellen welke bedrukt is met initialen en nummer. Nike ontwerpt de voetbalkleding met een unieke technologie voor een droog gevoelt. Zoek je een bedrukking in het wit voor de buitenspeler van Liverpool? Shop een Liverpool thuisshirt en bedruk het voetbalshirt. Hier ook het Firmino Liverpool shirt thuis 2020-2021 als je die liever hebt. We hebben daarnaast nog het Liverpool thuisshirt Salah 2021-2022.

Sadio Mane Liverpool Thuisshirt 2020-2021

In de voetbalshop hebben we de nieuwste voetbalkleding en thuisshirts van Liverpool FC. We zijn benieuwd naar het nieuwe seizoen met de Premier League, FA cup, League Cup en Champions League. Je gaat deze sowieso zien op Ziggo en Veronica tijdens de thuiswedstrijden. Denk jij dat Liverpool weer zo ver gaat komen tijdens de CL wedstrijden? We hopen dat het elftal goed bijeen kan blijven voor wederom een kampioenschap. Een bedrukking van het Mane is daarom populair bij jong en oud. Je vraagt je misschien af hoe kan ik een voetbalshirt laten bedrukken? In de fanshop kan je een naam selecteren of kies een voorbedrukt voetbalshirt.

  • Sterspeler: Sadio Mané
  • Bedrukking: Mané 10
  • Hoogtepunt: Finale Champions League
  • Rugnummer: 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *