Firmino Liverpool Shirt Thuis 2020-2021

firmino liverpool shirt thuis 2020-2021Koop hier het Firmino Liverpool shirt thuis 2020-2021. Deze heeft rugnummer 9 met een bedrukking achterop. Een spits die het niet altijd even makkelijk heeft maar wie weet in de Champions League.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Robert Firmino voetbalshirts
  • In: kinder, junior, dames, heren
  • Rugnummer: 9

In de fanstore hebben we alle kleding voor jong en oud. Je kunt dus ook voor een bedrukt shirt gaan. De prijzen, beoordelingen en aanbieders hebben wij al voor je vergeleken. Jij kunt dus direct bij Unisportstore.nl het bedrukte voetbalshirt in de winkelwagen kunt plaatsen. Je kunt hier ook een Liverpool Cody Gakpo thuisshirt 2023-2024 bestellen.

Een geweldige speler die dit seizoen nog niet veel scoort. Toch staat hij altijd in de basis omdat hij Mané en Salah erg helpt. Een echte ster kan dus spelen terwijl hij niet scoort. De spits is in 2015 overgenomen van TSG 1899 Hoffenheim en niet meer weg te denken. Applaus voor deze held. Of kies ook het populaire Nike Liverpool thuisshirt rood 2022-2023. Daarnaast hebben we ook het Liverpool thuisshirt Salah 2021-2022 als je toch bezig bent.

Firmino Liverpool Shirt Thuis 2020-2021

De topspits van Liverpool Football Club laat wekelijks zijn kwaliteiten zien. Wens je een Braziliaans Elftal shirt met Firmino? Ga dan naar het Brazilie thuisshirt en selecteer Firmino. Je kunt ook voor een compleet tenue gaan. Ga dan ook voor de thuiskousen en shorts van Brasil of LFC. Met zijn eerste Champions League finale winst en Premier League wint kijken we uit naar het nieuwe seizoen. Je kan wel zeggen dat het echt een heerlijke selectie is.

  • Roberto Firmino Barbosa de Oliveira
  • Voetbalclub: Liverpool FC
  • Rugnummer: 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *