Fernandes Manchester United Thuisshirt 2020-2021

fernandes manchester united thuisshirt 2020-2021Koop hier het Fernandes Manchester United thuisshirt 2020-2021. Bij Voetbalshirtsdirect zorgen we voor het officiële shirt van Manchester United FC. Ga naar onze aanbieder en selecteer ook alle andere spelers in de winkelwagen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kinderen, kids en senioren
  • Sterspeler: Bruno Miguel Borges Fernandes
  • United Fanshop

Je kunt dit voetbalshirt hierboveen dus bestellen. Deze is er in de maten 128, 140, 152, 164, 176, Small, Medium, Large, XL tot XXXL. Je gaat deze dan ook vooral zien in de Barclays Premier League, League Cup, FA cup en Champions League wedstrijden. De middenvelder heeft het rugnummer van Bastian Schweinsteiger overgenomen. Je kunt deze ook als Sancho thuisshirt 2021-2022 bedrukken.

Deze man is nu al een held in de selectie. Wat een verschil nu hij op het middenveld staat bij United. Bruno is ook nog vrij jong dus we kunnen nog een hoop van hem verwachten.

Fernandes Manchester United Thuisshirt 2020-2021

Je kunt bij ons een voetbalshirt bedrukken of voorbedrukking kopen. Het gaat dan om een naam en dus het rugnummer. Een officiële Manchester United bedrukking bestaande uit twee varianten. Je herkent het direct aan de logo’s in het nummer. Toch kan AlieExpress tegenwoordig geweldige replica’s maken. Een ander Manchester United shirt bedrukken? Je kunt ook een andere held selecteren als je gaat afrekenen. We hebben ze als voetbalshirt, minikit of compleet tenue voor kinderen, volwassenen, little boys en baby’s. Ze kunnen allemaal worden bedrukt.

  • Speler: Bruno Fernandes
  • Officiële Manchester United shirts
  • Rugnummer: 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *