Atalanta Bergamo Uitshirt Wit 2020-2021

atalanta bergamo uitshirt wit 2020-2021Koop hier het Atalanta Bergamo uitshirt wit 2020-2021. Deze is wederom door Joma ontworpen. Je kunt voor wat verandering ook langs het thuisshirt van de club welke meer blauw is.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: genderneutraal, kids en senioren
  • Kleuren: wit, blauw met zwart
  • Joma voetbalkleding

Het shirt is merendeel in het wit ontwikkeld. Je kent een dergelijke variant vast wel. Heerlijk om in de trainen of om in te sporten. Het eerste wat opvalt is de strakke variant. In Italië is dat vrij gewoon. Veel voetbalshirts hebben de logo´s op de linker- en rechterborst. Dat is bij deze ook maar niet bij het thuisshirt. De zijkanten van het voetbalshirt zijn dus vrij wat een prachtig ontwerp heeft opgeleverd. Verder weer allemaal sponsoren op de mouwen maar ach.

Je gaat dit shirt zien buiten het Atleti Azzurri d’Italia, Bergamo

Zoals gezegd heeft Joma het voetbalshirt ontworpen. We zien Joma steeds vaker terug. Ze ontworpen met een normale pasvorm, 100% polyester maar toch iets strakker dan andere shirts. Een eventuele naam kan ook weer worden bedrukt. De mooie club gaat voor prijzen. Je kunt voor de variant ook langs het Atalanta Bergamo 3rd shirt blauw 2020-2021.

Atalanta Bergamo Uitshirt Wit 2020-2021

De club kent een verleden uit de Serie C en diverse financiële problemen. Het is prachtig dat we de club weer op het hoogste Italiaanse niveau mogen begroeten. De trainer Gian Piero Gasperini heeft een geweldig elftal tot zijn beschikking. We kunnen ook voorlopig niet verwachten dat de club gaat meedraaien met de top in de Serie A. Spelers als de Roon & Hateboer. We hopen op mooie wedstrijden in de Champions League. Kies hier ook het Joma Atalanta Bergamo thuisshirt 2020-2021.

  • Voetbalclub: Atalanta Bergamo Calcio 1907 SpA
  • Stadion: Atleti Azzurri d’Italia, Bergamo
  • Momenteel: Serie A
  • Joma voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *