Joma Atalanta Bergamo Thuisshirt 2020-2021

joma atalanta bergamo thuisshirt 2020-2021Koop hier het Joma Atalanta Bergamo thuisshirt 2020-2021 in het blauw met zwart. Je kunt deze morgen al dragen als je bij Voetbalshop.nl besteld.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids en senioren
  • Stadion: Atleti Azzurri d’Italia, Bergamo
  • Voetbalshirts Serie A

Deze is al jaren in het blauw met zwart te zien in de Serie A. Ook zie je soms witte tinten maar dat is nu alleen in het uitshirt. Deze is ontworpen door Joma. Het Spaanse kledingmerk ontwerpt al jaren voetbaltenues. Joma kennen we van andere voetbalshirts zoals het Standard Luik shirt en bijvoorbeeld het Fiorentina shirt. Het Joma logo is in het wit te zien op de rechterborst. De Spaanse sportkleding gigant ontwerpt de voetbalshirt met een iets strakkere pasvorm. Je kunt ook langs het Atalanta Bergamo 3rd shirt blauw 2020-2021.

Joma Atalanta Bergamo Thuisshirt 2020-2021

Het Atalanta thuisshirt is gemaakt van 100% polyester. Joma is een stevige positie aan het creëren tussen de grote merken Nike en adidas. De strakke textuur rond te mouwen zorgen voor een mooie afwerking. De kraag van het shirt is een combinatie tussen een V hals en klassieke kraag. Het is natuurlijk mogelijk om het voetbalshirt een eigen draai te geven. Je kunt een badge laten borduren en een nummer en naam van jouw favoriete speler te laten bedrukken. De spelers uit het team worden als suggestie geven maar je kunt natuurlijk ook je eigen naam laten bedrukken.

US Palermo Informatie

De club die officieel Atalanta Bergamasca Calcio 1907 SpA heet is opgericht in 1907. De club speelt niet vanzelfsprekend in de Serie A. US Palermo is het seizoen 2011-2012 pas gepromoveerd naar de Serie A. De club speelde in het verleden voor de 4de keer in de Serie A. In het verleden heeft de club zelfs de finale van de Coppa Italia gehaald. die werd helaas verloren. We kunnen in ieder geval een jaar lang genieten van het shirt. Het is te hopen dat de club het een aantal jaar vol kan houden op het hoogste niveau. Bekijk ook het Atalanta Bergamo uitshirt wit 2020-2021 als je wat variant zoekt.

  • Voetbalclub: Atalanta Bergamasca Calcio 1907 SpA
  • Bijnaam: nvt
  • Opgericht: 1907
  • Kleuren± zwart met blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *