adidas Real Madrid Thuistenue 2021-2022

adidas real madrid thuistenue 2021-2022Het thuisshirt, short en kousen maken het adidas Real Madrid thuistenue 2021-2022. Kies ook een los thuisshirt in de store! Lekker toch om met een compleet tenue te gaan trainen. Een bezoek aan het Estadio Santiago Bernabéu? Je ziet dan Asensio, Modric, Benzema & Vinicius Jr van dichtbij. Het officiële shirt gaan we zien in La Liga, Champions League en Copa del Rey. Wat vind je van de blauwe?

bestel nu

Een thuistenue bestaat uit het thuisshirt, voetbalshort wit en de kousen. Bij jong en oud zien we het voetbaltenue gedragen worden wereldwijd. In de Real Madrid shop ook voor de kleinste fans het Real Madrid minikit baby 2021-2022 voor kids vanaf 3 maanden. Voetbalkleding wordt overal gedragen ter wereld en ook wereldwijd verkocht. Bedruk Asensio, Modric, Kroos en Benzema achterop de adidas Real CF tenues thuis. Verder in onze voetbalshop ook losse wedstrijdshirts.

Real Madrid is volgend jaar alweer uit de geldzorgen en winnen ze de Champions League

adidas Real Madrid Thuistenue 2021-2022

In de store de voetbaltenues in de maten 90, 92, 104, 116, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL tot XXXL. Wij zijn een vergelijkingssite en willen de beste prijzen voor iedereen. adidas heeft het design voor deze op zich genomen. Clima-cool technologie in combinatie met het mesh-panelen voor comfort. Thuisshirts, voetbalbroekjes en de voetbalkousen kunnen ook los worden besteld in de fanstore. Hierdoor weet je altijd dat je kwaliteit in huis haalt. Wens je bijvoorbeeld een tenue met lange mouwen? Je kunt ook een voetbalshirt long sleeve kiezen. In het midden staat al jaren Emirates Fly Better met de bekende logo’s op de beide kanten.

Een Real Madrid tenue is ontworpen door adidas en voorzien van Clima-cool technology

Wens je het tenue zelf samen te stellen? Je kunt dan gaan voor een bedrukt shirt met voetbalshorts en sokken. In-house ontwikkeld en jaren met een betere pasvorm en 100% polyester. adidas strepen vinden we terug op de schouders van het thuisshirt, aan de zijkant van het voetbalbroekje en bovenrand kousen. Een ergonomisch design met een passende fit voor jong en oud. Ideaal om in te trainen, sporten of te dragen op vakantie. Perfecte pasvorm en heerlijk ontworpen. Deze gaan we zien in de Primera Division, Champions League en Copa del Rey. De sterren uit de selectie zullen ook wel gaan schitteren tijdens de thuiswedstrijden. Kies ook een nieuw adidas Real Madrid thuisshirt 2023-2024.

  • Real Madrid CF
  • RealMadrid.com
  • adidas Climacool
  • Primera Division, Champions League, Copa del Rey
  • Voetballand: Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *