Real Madrid Thuistenue Kind 2021-22

real madrid thuistenue kind 2021-22De maten 128 tot 176 cm voor het Real Madrid thuistenue kind 2021-22. Deze is beschikbaar vanaf maat 90 tot 176 en dus bijna voor iedereen. Leuk als cadeau of voor je eigen zoon of dochter?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Koninklijke kleding
  • Stadion: Santiago Bernabeu
  • Maten: 128 – 176 cm

Deze is te verkrijgen in het wit met blauw voor de Koninklijke. Je kunt deze bestellen vanaf maat 128 cm tot 176 cm. Wij vergelijken de kleding op basis van de prijs en beoordeling. Ga snel naar Voetbalshop.nl en koop het thuistenue. Je gaat het tenue van Real Madrid FC terugzien in het Santiago Bernabeu. Voor de jongste fans het Real Madrid minikit baby 2021-2022 vanaf maat 58.

Het tenue voor kids vanaf 128 cm wordt geleverd met thuisshirt en broekje.

Naast het Real Madrid shirt krijg je daar ook het thuisshort bij. Naast de tenues voor kinderen en baby’s hebben we in de Koninklijke voetbal fanstore ook het volwassen tenue. Je kunt zelf een naam achterop laten bedrukken bij de aanbieders. Zo kan je dus kiezen voor een tenue thuis kids en daar iets anders bij bestellen. Alles om de beste prijs te krijgen toch. Bestel vandaag nog je thuistenue in de maten 128 cm – 176 cm. Liever voor anders met bedrukking? Ga dan voor het Manchester United thuisshirt Ronaldo kids rood 2021-22.

Real Madrid Thuistenue Kind 2021-22

Het Real Madrid tenue thuis kids 2021/22 vanaf 8 jaar tot XXXL. Voor de kleintjes hebben we een minikit of truitjes voor de baby fans. Deze zijn allemaal ontworpen door adidas met de clima-cool technologie en mesh-panelen. In het midden is ook hoofdsponsor Emirates Fly Better te vinden. Voetballiefhebbers wereldwijd zien we lopen in het Real Madrid thuistenues. Als je veel gaat voetballen op de pleintjes of wekelijks naar de training gaat dan mag het tenue niet ontbreken. Een thuisshirt en voetbalbroekje kan worden bedrukt met je favoriete speler. Vin Jr of Asensio achterop of ga voor je eigen naam en nummer. Het voetbalbroekje kan ook worden bedrukt en met de voetbalsokken met verstevigd voetbed een compleet tenue. We zijn benieuwd naar de wedstrijden in de Champions League, Primera Division en de Copa del Rey.

  • Real Madrid CF
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better
  • adidas Clima-cool technologie
  • Bedrukking naam / nummer
  • Competities: Champions League, La Liga, Copa del Rey
  • Compleet tenue: Thuisshirts, shorts, kousen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *