Nike PSG Wit Shirt Uit Kids 2021-2022

nike psg wit shirt uit kids 2021-2022Koop hier een Nike PSG wit shirt uit kids 2021-2022 met opvallende accenten. Je kunt deze ook voor senioren bestellen. Wat vind je van het unieke PSG shirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Paris Saint-Germain Football Club
  • In: kids, vrouwen, mini, junioren, senior
  • Hoofdsponsor: Accor Live Limitless

Je kunt bij ons het prachtige Nike Paris Saint-Germain voetbalshirt 2021/22 vandaag nog bestellen. We kennen de witte kleur van vorig seizoen. Daarvoor was deze nog creme en zelfs een keer in het geel. Ga hierboven direct voor dit shirt en je kunt deze overmorgen al dragen. Shop hier ook het Mbappe Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021.

In het midden zien we niet meer hoofdsponsor Fly Ermirates maar nu Accor Live Limitless.

Je kan voor kids deze bestellen in de maten 116 tot 176. Ben je niet geheel zeker van je zaak? Je kunt altijd kijken voor een kleine S. Een bedrukking van het uitshirt is natuurlijk ook weer mogelijk. De kosten hiervoor zijn €14,99 extra bij Voetbalshop. Ook is het mogelijk deze te bestellen met lange mouwen. De hoofdsponsor Emirates Fly Better is verdwenen en dat is nu Accor Live Limitless. Ga hier ook voor het Nike Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022.

Nike PSG Wit Shirt Uit Kids 2021-2022

Wil jij nou een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard is het mogelijk om je favoriete speler achterop de laten bedrukken. Je kunt denken aan sterren als Kylian Mbappé, Messi, Neymar, Di Maria of 1 van de andere sterspelers. Ook je eigen naam en nummer kan weer. Zoals gezegd is het Paris Saint Germain uitshirt een Nike ontwerp. Het Nike logo en strepen in het donker net als het Paris Saint-Germain logo. Aan de zijkant bevinden zich de officiële Mesh-panelen voor een fris en droog gevoel. Een Nike voetbalshirt staat verder bekend om de Dri-fit technologie! Ga ook eens langs het Paris Saint Germain voetbalbroekje en voetbalsokken voor een compleet tenue. In de store ook het PSG shirt replica en PSG trainingspak windjack.

  • Paris Saint-Germain Football Club
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Ligue 1 Frankrijk / Champions League
  • Hoofdsponsor: Accor Live Limitless

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *