Nike Paris Saint Germain Uitshirt 2021-2022

nike paris saint germain uitshirt 2021-2022Koop hier het Nike Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022. Daarnaast hebben we ook een trainingspak in de winkel voor wat afwisseling. Wat vind jij van het voetbalshirt van PSG met geweldig unieke kleuren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike voetbalkleding
  • Paris Saint-Germain Football Club shirts
  • Kleuren: wit met roze en zwarte accenten

Het voetbalshirt PSG is vergelijkbaar en lijkt op het 3e shirt van vorig jaar. Vorig voetbalseizoen was het uitshirt nog geel en daarvoor creme. Klik hierboven dus snel door voor het nieuwe weergaloze Paris Saint Germain uitshirt. Wil je een bedrukt voetbalshirt uit? Ga voor het PSG uitshirt Neymar wit 2020-2021.

Paris Saint-Germain met Messi gaat zeker de Champions League winnen.

Het PSG uitshirt is nu dus in het wit met de bekende roze en zwarte accenten. De club is vorig seizoen een keer geen kampioen geworden in de Ligue 1. Daarnaast verwachten we ze wel in de Champions League finale. Je kunt nu dus de club aanmoedigen op de bank in dit shirt. Het PSG uitshirt heeft een schitterende pasvorm voor zowel senioren als voor de junioren. Ga los en kies dit nieuwe shirt. Kies hier ook het PSG Jordan trainingspak wit paars 2020-2021.

Nike Paris Saint Germain Uitshirt 2021-2022

Het Nike PSG shirt wit 2021/22 is ontworpen door Nike. Deze heeft een klassieke hals met de rode en donkere kleuren erin verwerkt. Verder is het Paris Saint-Germain logo op de linkerborst en het Nike logo op de rechterborst gepositioneerd. Inmiddels is de sponsor Fly Emirates verdwenen en vinden we Accor Live Limitless in het midden. Wat Nike kenmerkt is het plaatsen van de verticale lijnen aan de zijkant van de voetbalshirts. Hierdoor wordt aan ieder shirt dat ontworpen wordt een mooie extra dimensie meegegeven. Deze is geproduceerd met het Dri-Fit materiaal zodat de kleding niet klam op de huid zal gaan aanvoelen tijdens het sporten.

  • Competitie: Ligue 1 & Champions League
  • Officieel PSG Shop artikel
  • Nike Dri-Fit techniek
  • Paris Saint-Germain Football Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *