PSG Jordan Trainingspak Wit Paars 2020-2021

psg jordan trainingspak wit paars 2020-2021Voetbal trainingspakken voor de thuiswedstrijden met het PSG Jordan trainingspak wit paars 2020-2021. Je kan deze voor kinderen, heren, genderneutraal, vrouwen en junioren bestellen. Paris Saint Germain draagt het presentatiepak tijdens de warming-up en op de bank tijdens de Champions League, Ligue 1 en beker.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: junior, kids, genderneutraal en senior

Mbappe en Neymar Jr. maken de voetbal trainingspakken natuurlijk populair. Je kan wel zeggen dat Paris Saint-Germain ieder seizoen unieke items naar voren tovert. Deze nieuwe trainingskleding mag er ook wel weer zijn. We hebben ook een vergelijkbaar pak met het Puma AC Milan zwart trainingspak 2022-2023.

Hoofdsponsor Fly Emirates inmiddels Emirates Fly Better is vervangen door Accor Live Limitless

De hoofdsponsor is nu dus Accor Live Limitless. Voor €4,95 kan je de trainingspakken bedrukken met initialen en/of nummers. Je kan dus lekker los voor de training van het nieuwe seizoen. De kleding is ontworpen door Nike met de bekende Dri-FIT technologie. De volledige naam is Paris Saint Germain trainingspak presentatie purple Jordan 2020/21. Paris Saint-Germain is een prachtige grote club in de Ligue 1. Je gaat deze dan ook zien in de Ligue 1, Champions League en Franse beker.

PSG Jordan Trainingspak Wit Paars 2020-2021

Het Paris Saint Germain trainingspak wordt ook gedragen door Neymar, Icardi, Di Maria en Mbappe. Verder zijn ze ontworpen van 100% polyester met en heerlijke uitstraling om in de chillen. Nike trainingspakken zijn ideaal om in te sporten of voor de training. Het pak en jack met witte en paarse accenten voor het nieuwe seizoen. Je kan deze bestellen voor kinder, junior, senioren en dus genderneutraal. Deze is ontworpen met 5 steekzakken om spullen in op te bergen. Tijdens het reizen of gewoon thuis op de bank? Je kan lekker de trainingskleding dragen van PSG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *