Liverpool Lichtblauw Tenue Uit 2020-2021

liverpool lichtblauw tenue uit 2020-2021Scoor hier een nieuwste Liverpool lichtblauw tenue uit 2020-2021. Vind je deze toch te duur? Je kunt ook het shirt los bestellen of klik hieronder voor een replica variant. Laat ons weten wat je van het uittenue vindt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: 122 tot 3XL
  • Sterspelers: Virgil & Salah

Ga voor het Liverpool uittenue voor de Premier League, Champions League uitwedstrijden. Je kunt ook een lange mouwen variant kiezen. Via bovenstaande button “direct bestellen” kom je bij de originele voetbalkleding. Je kunt ook een los Liverpool FC uitshirt blauw 2020-2021 bestellen. Deze gaan vanaf €54,95 voor de kleinste fans. Hieronder kom je bij Voetbalshirtskoning waar je kleding vanaf €9,95 kunt bestellen.

⇓ Klik via de button voor replica voetbalkleding vanaf €9,95⇓

replica voetbalshirts

Het Liverpool tenue uit is ontwikkeld in samenwerking met Nike. Deze sportgigant heeft een jarenlange reputatie in de sportwereld. Al kennen wij deze vooral van het hardlopen. We kunnen veel genieten van de kleding op Ziggo en op Veronica uiteraard. Daarnaast komen we het voetbaltenue dit jaar ook tegen tijdens de diverse bekers. Liverpool heeft de CL gewonnen 2 seizoenen geleden en is ook nog 1ste geworden in de Barclays Premier League.

Liverpool Lichtblauw Tenue Uit 2020-2021

Het Liverpool FC uittenue 2020/21 is door Nike ontworpen. Je ziet een lichtblauw kleur. Deze kleur wordt op haar beurt weer afgewisseld door blauwe accenten.Vanzelfsprekend is het Standard Chartered logo op de voorkant van het shirt terug te vinden. Je kunt ook een los Liverpool uitshirt met lange mouwen bestellen. Ga je liever voor een los voetbalbroekje uit of voetbalsokken dan kan dat ook. We hopen lang van het Liverpool tenue te mogen genieten.

Liverpool heeft terecht de Champions League gewonnen

Bestel je vandaag de kleding dan krijg je ze morgen gratis al in huis. De kleding is ontworpen met een perfecte pasvorm. Ze zullen dus ideaal aanvoelen bij ieder persoon. Daarnaast is er door deze samenwerking gebruik gemaakt van het bekende Nike materiaal. Komt de training weer dichterbij? Ga dan los en kom als eerste met dit tenue op de training. Maak dus vandaag nog je Liverpool collectie compleet met het schitterende tenue. Kies hier ook het nieuwste Nike Liverpool thuistenue rood 2023-2024.

  • Liverpool Football Club
  • Uitwedstrijden
  • Wat vind je van het voetbaltenue?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *