Paris Saint Germain Di Maria Shirt 2022-2023

paris saint germain di maria shirt 2022-2023Het voetbalshirt van de sterspeler die we zien in de Ligue 1 is het Paris Saint Germain Di Maria shirt 2022-2023. Het Di Maria voetbalshirts en trainingsshirts voor de thuis en uitwedstrijden. Als je denkt aan Di Maria, welke actie of doelpunt komt dan in je op?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Bedrukte online voetbalshirts
  • Origineel | Rugnummer 11

Het PSG shirt van Di Maria is natuurlijk ook te verkrijgen in de Argentinië variant. Bij onze partners is het ook mogelijk om een PSG shirt of Argentinië voetbalshirt met eigen naam te laten bedrukken. Een voetbalshirt bedrukken origineel kost 20 euro. De sterspeler kwam in 2014 voor een 63 miljoen over van Manchester United. Angel Di Maria is samen met Mbappe, Messi en Neymar 1 van de helden van het team. Kies ook het PSG thuisshirt Wijnaldum 2022-2023.

De flankspeler die overbodig was geworden bij Real Madrid in 2012 volgens mij vertrok toen naar Man u. Ook bij Manchester United was hij in 2014 overbodig geworden. Hij werd voor 75 miljoen overgenomen om het team van Van Gaal in het seizoen 2014-2015 en nu zit hij alweer een kleine 8 jaar in Parijs. Angel Di Maria begon zijn carrière bij Rosario Central in zijn geboorteland. Het was een vlugge buitenspeler die al snel indruk maakte. Na twee jaar bij Central te hebben gespeeld en een fantastisch WK onder de 20 werd hij opgepikt door SL Benfica. Hij zou drie seizoen in Portugal speler waarna hij werd gecontracteerd door Real Madrid. In de zomer van seizoen 2013-2014 zag hij Gareth Bale komen voor 100 miljoen wat Angel een plek op de bank opgeleverd. In de Premier League is het nooit een succes geworden en daarom verkast Angel naar PSG.

Paris Saint Germain Di Maria Shirt 2022-2023

Het jaar 2007 is speciaal voor Angel wanneer hij mag deelnemen aan het WK onder 20. Hij liet zich gelden door drie goals te scoren wat heb de bovengenoemde transfer naar Benfica opleverde. Een jaar later werd hij eerste op de Olympische spelen wat het team goud opleverde. Pas in 2008 maakte hij zijn debuut voor het eerste team van Argentinië. Het duurde twee jaar voordat hij zijn eerste goal scoorde tegen Canada. Bekijk hieronder de prijzen van het Di Maria Argentinië voetbalshirt.

Afgelopen WK voetbal 2014 in Brazilië hebben we de oude Di Maria in vlagen voorbij zien komen. Argentinië versloeg eerst in de halve finale het Nederlands Elftal maar in de finale werd in de verlenging verloren van Duitsland. In een recente oefenwedstrijd heeft Argentinië de nederlaag rechtgezet door met 3-1 te winnen van Duitsland met een fantastische goal van Angel Di Maria. Je hebt dus de keuze uit een tweetal voetbalshirt. Het Argentinië Di Maria shirt is een klasse product op zich. Tot het WK voetbal 2022 is het Di maria Argentinië shirt 2022-23 en Argentinie Di Maria WK uitshirt 2022-2023 te zien. Top 5 Angel Di Maria producten online:

  • Di Maria PSG thuisshirts
  • Argentinië thuisshirt
  • adidas X voetbalschoenen
  • Di Maria trainingspak
  • Zwarte 3rd shirt PSG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *