Nike PSG Uittenue Minikit 2021-2022

nike psg uittenue minikit 2021-2022Koop hier een Nike PSG uittenue minikit 2021-2022. We hebben ook het Nike Paris Saint Germain uittenue wit 2021-2022 voor de oudere fans. Twijfel je nog heel erg? Ga dan eens langs het Neymar tenue minikit uit 2017-18.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Hoofdsponsor: Accor Live Limitless
  • Beschikbaar: vanaf 3 maanden
  • Nike voetbalkleding

Een Paris Saint-Germain minikit bestaat uit het uitshirt, short en kousen. Is je kind al vroeg voetbalfan? Dan is deze ideaal om je kind zo te kleden in de kleine voetbaltenues. Je vindt in onze shop nog beel meer voor de kleine fans.

Paris Saint-Germain heeft nog 2 topspelers nodig om weer de finale van de Champions League te halen.

Je weet inmiddels wel dat Nike de kleding ontwerpt. Het is nu extra tof om de kleine kids ook in de tenues te zien lopen. Deze kan je dus ook al voor de jongste bestellen. Je kind is nog maar net geboren en het kan al een minikit aan. Ga los in onze shop met deze geweldige kleding.

Nike PSG Uittenue Minikit 2021-2022

Een bedrukking is ook nog eens mogelijk. Je kunt natuurlijk kiezen voor een naam en nummer. De sterren zoals Neymar Jr, Messi, Di Maria en Mbappé zijn geliefd onder de supporters. Je kunt dus zelf bepalen wie je achterop wilt. Shop de goedkope voetbalkleding bij Voetbalshirtsdirect. Liever een ander tenue voor de kleinste fans? Ga dan voor het Paris Saint Germain minikit in het blauw met rood.

  • Paris Saint-Germain
  • Minikits vanaf 3 maanden tot 6 jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *