Nike PSG Tenue Wit Kinderen 2021-2022

nike psg tenue wit kinderen 2021-2022Koop hier het Nike PSG tenue wit kinderen 2021-2022. Je vindt in onze store ook de nieuwste trainingskleding. Wat vind je van het uittenue in het wit?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: junioren, vrouwen, heren en kids
  • Seizoen: 2021/2022
  • Hoofdsponsor: Accor Live Limitless

Je kunt nu helemaal los met dit kleineren tenue. Wil je ook een keer wat anders? Klik dan op de blauwe link: PSG trainingspak windjack. Ideaal om genoeg kleding van je favo club in de kast te hebben hangen. Of ga je voor een totale PSG inventaris? Als je kijkt naar dit tenue dan is deze ontworpen samen met sportgigant Nike. Je krijgt dus hoogwaardige kwaliteit. Het Paris Saint Germain tenue uit kinderen zullen te zien zijn in de Ligue 1.

Lionel Messi gaat schitteren in het Parc des Princes in de eindfase van de Champions League.

De tenues zullen te zien zijn buiten het Parc des Princes. Vooral sterspelers zoals Neymar Jr., Messi en Mbappe zullen opvallen met het nieuwe design. Zoals te zien op de afbeelding hebben de kousen, short en shirt een heerlijk fris uiterlijk. Je kunt nu dus helemaal los op de training of gewoon lekker chillen in dit tenue. In de store ook het Nike Paris-Saint Germain trainingsshirt 2021-2022 en Paris Saint Germain hoodie jas 2018.

Nike PSG Tenue Wit Kinderen 2021-2022

Op de schenen van de Paris Saint Germain voetbalsokken is het Nike logo te vinden. Daaronder de tekst “Paris” in het blauw. Het shirt heeft een universele pasvorm met een prachtige design. Het materiaal waarmee het tenue uit is gemaakt, draagt de naam Dri-Fit. Dit houdt in dat het tenue niet vochtig worden aan de binnenkant. Bestel dus vandaag nog de nieuwe PSG voetbalkleding en maak je tenue compleet voor dit nieuwe voetbalseizoen. Onze shop is geheel vernieuwd dus neem rustig een kijkje bij alle nieuwe voetbalartikelen voor dit seizoen.

  • Competitie: Ligue 1
  • PSG Shop
  • Nike kleding
  • Dri-Fit technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *