PSG Uitshirt Neymar Wit 2020-2021

psg uitshirt neymar wit 2020-2021Koop hier het PSG uitshirt Neymar wit 2020-2021. Hij staat in de aanval samen met Icardi, Mbappe en Ángel Di María. Je kunt het shirt wel scharen onder de populaire producten door zijn weergaloze dribbels en fantastische voetbal-skills.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, kinderen, dames en senioren
  • Kleuren: wit met rode bedrukking

Het Neymar Jr shirt van Paris Saint-Germain is er nu dus ook in het wit. De goedkoopste aanbieder van het voorbedrukte Neymar shirt hebben we voor je geselecteerd. Je kunt overmorgen dus al chillen in dit voetbalshirt. Het is ook mogelijk om bij Unisportstore het PSG shirt te bestellen en vervolgens Neymar uit de lijst te selecteren. Liever een voorbedrukt voetbalshirt Neymar? Klik op “direct bestellen” en je hebt een compleet overzicht.

Het Neymar shirt van Paris Saint Germain is zoals je weet te verkrijgen in 3 varianten. Je kunt dus een selectie maken om niet te duur voor de dag te komen. Verzamel je Neymar Jr. artikelen dan zijn voetbalschoenen ook interessant. Je kunt ook een speciaal Champions League shirt voor de echte Neymar fan bestellen. Bekijk hierboven dus direct het Neymar shirt kids of ga voor de Nike Mercurial Vapor 12 indoor Neymar geel.

PSG Uitshirt Neymar Wit 2020-2021

Het Neymar shirt PSG uit in het wit is vooral te zien in de Ligue 1 Frankrijk en Champions League. Je kunt wel zeggen dat we ons verheugen op de eerste CL wedstrijden. Het voetbalshirt met de naam Neymar Jr. gaan we dan sowieso ook zien. We verwachten veel van Paris Saint-Germain in de Champions League en andere toernooien. Ook een groot dan van deze held in de aanval met rugnummer #10.

  • Voetbalheld: Neymar Jr.
  • Buitenspeler
  • Rugnummer 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *