Mbappe Paris Saint Germain Uitshirt 2020-2021

mbappe paris saint germain uitshirt 2020-2021Koop hier het Mbappe Paris Saint Germain uitshirt 2020-2021. Wil je liever je eigen naam en nummer? In de winkelwagen kan je klikken om zelf een bedrukking te ontwerpen. Hier een geweldig Nike ontwerp voor het nieuwe seizoen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, vrouwen, junioren en heren
  • Rugnummer: 7
  • Online de beste prijs

De uitwedstrijden van PSG worden gespeeld in dit witte shirt. Naast het wit mooie rode en blauwe accenten. Die zien we overigens ook in het thuisshirt. Wil je liever een paars voetbalshirt? Shop ook het Kylian Mbappe 3de PSG shirt paars 2020-2021 welke in de Champions League gedragen gaat worden.

We verwachten natuurlijk een hoop van de superster. Dit is ook wel terecht als je zijn staat van dient nu al ziet. De kleding wordt er niet minder populair van in ieder geval. Alle jongens op de veldjes willen wel zoals deze held zijn. Je kunt dus nu ook zijn kleding uitzoeken bij Unisportstore.nl. In de voetbalshop ook het Nike Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022.

Mbappe Paris Saint Germain Uitshirt 2020-2021

Een prachtig Nike voetbalshirt met deze superster achterop. Als je kijkt naar een bedrukking dan is deze officieel. Je ziet dat aan de Ligue 1 logo’s in de rugnummer. De sponsor is sinds een aantal jaar onder het rugnummer zichtbaar. Een nieuw rugnummer van 29 naar 7 voor de superster van Paris Saint-Germain Football Club. Een transfer van AS Monaco van €180.000.000 leverde de geweldige speler op. Maak je collectie compleet met het Kylian Mbappe Paris Saint-Germain shirt uit wit 20/21 ook de Nike Mercurial voetbalschoenen.

  • Ster: Kylian Mbappé
  • Frans voetbalelftal
  • Rugnummer 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *