Nike Galatasaray Thuistenue Minikit 2022-23

nike galatasaray thuistenue minikit 2022-23Fans vanaf 3 maanden kunnen het Nike Galatasaray thuistenue minikit 2022-23 dragen. De kleding is ontworpen in samenwerking met de grote sportgigant Nike. Bestel je hieronder bij Unisportstore.nl dan heb je de kleding binnen 2 dagen in huis.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior

Het is een tenue met een los voetbalshirt. Deze kunnen allemaal eenvoudig aangedaan worden. Je ziet overal de Nike accenten en clublogo’s terugkomen. Deze is weliswaar van vorig seizoen maar combineer die met de nieuwste voetbalbroekjes en de voetbalkousen. We gaan deze kleding zien in de Süper Lig, Europa en Turkse Beker.

De kleuren rood met oranje zullen je niet meer verbazen. In de competitie is de club ieder seizoen terug te vinden in de top 3. We kijken dan ook uit naar het internationale toneel. Hierboven is de enige aanbieder van het voltallige tenue gekozen en wel Unisport. Je kunt bij de aanbieder je favoriete speler op het tenue laten bedrukken. GS uit de Super Lig gaat ook dit seizoen voor het kampioenschap.

Nike Galatasaray Thuistenue Minikit 2022-23

Het Nike mini tenue heeft een iets andere kleur dat wat we eerder zagen. Toch is het gewoon een slechte foto vandaar het verschil. Een GS thuisshirt is half ontworpen in het oranje en de andere helft heeft de rode kleur van de club. De moderne kraag van het voetbalshirt maakt het een lust voor het oog doordat deze netjes aansluit op de nek. Je kunt het tenue bestellen vanaf €54,95 en deze wordt gratis bezorgd. Ook het voetbalbroekje en de kousen zijn voorzien van de oranje basiskleur met Bordeaux rode accenten.

Galatasaray hoort ieder seizoen thuis in de Champions League

Als we kijken naar de sokjes moeten we daar nog wat over vertellen. Het voetbed van de kousen zijn ontworpen met een ergonomisch design. Hierdoor zal het voetbed ten alle tijden een aangename pasvorm hebben voor ieder persoon. Sta je binnenkort weer op het voetbalveld dan zorgt Dri-FIT voor een chill gevoel. Op deze manier blijft de kleding dus altijd lekker droog aanvoelen op je huid. Ga los met de nieuwste kleding van GS. Je kunt ook een los ouder Nike Galatasaray thuisshirt 2020-2021 bestellen.

  • Galatasaray Spor Külübü
  • Cim Bom Bom
  • Nike Dri-FIT kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *