AZ Alkmaar Tenue 2017-2018

az alkmaar tenue 2017-2018Het AZ Alkmaar tenue 2017-2018 is weer in het rood voor het Eredivisie seizoen in onze fanshop. Alleen het shirt? Bekijk dan het AZ Alkmaar thuisshirt 2019-2020. AZ trainingspakken volgen later. Deze zien we in alle thuiswedstrijden van de Eredivisie en KNVB beker van de club. Het nieuwe tenue rood voor de voetbaltraining of wanneer te dragen tijdens het buitenspelen. Maak je klaar voor een nieuw voetbalseizoen.

direct bestellen vsd

Deze is voor senioren te krijgen maar ook weer in de variant tenue kinderen. Een kids tenue is later bij onze partners te krijgen. AZ tenues thuis zijn geweldig om te geven als cadeau of te dragen in het AFAS Stadion. Deze is ontworpen door sportgigant Under Armour. Under Armour verzorgd al even de AZ voetbalkleding. Het AZ shirt thuis is uitgekomen in de rode kleur. Het voetbalbroekje en kousen in het overwegende wit. Het tenue zal dit weer goed worden besteld in aanloop naar de Eredivisie.

AZ Alkmaar Tenue 2017-2018

Dit is een zeer mooie aanvulling als je een groot fan bent van de club. Op de linkerborst vinden we het AZ logo en aan de andere kant het Under Armour logo. Wanneer je de artikelen van de club los wilt hebben? Het is mogelijk om te kijken bij het voetbalbroekje thuis en de voetbalkousen thuis! We wensen je bij deze heel veel plezier met het tenue. De kleding heeft verder een standaard pasvorm en is voor iedereen beschikbaar. Betel hier ook het nieuwe Nike AZ Alkmaar thuisshirt kind 2020-2021.

  • Officieel AZ Alkmaar Shop artikel
  • Eredivisie
  • Seizoen 2017-2018
  • Under Armour
  • Under Armour technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *