Puma Evotouch Beste Voetbalschoenen

Wil jij de nieuwste Puma Evotouch beste voetbalschoenen? Voetbalshirtsdirect houd je op de hoogte van de nieuwste voetbalschoenen. Een aantal sterren die we onlangs nog zagen schitteren op de kwalificatie WK voetbal zoals Giroud, Griezmann en Grealish hebben dit gemeld. Puma kwam een aantal weken geleden al op de proppen met de nieuwe voetbalschoenen toen ze nog een naam moesten bedenken. Uiteindelijk zijn het deze prachtige voetbalschoenen geworden met een geweldige uitstraling. Bekijk hieronder de voetbalschoenen en bestel ze snel.

puma future voetbalschoenen blauw groen

direct bestellen vsd

De Puma Evotouch voetbalschoenen zijn op de markt gekomen met verschillende varianten. We zien bijvoorbeeld de PUMA evoTOUCH PRO FG. Deze zijn ook direct de duurste en worden gedragen door de sterren. In dezelfde prijsklasse hebben we ook voor kunstgras de PUMA evoTOUCH PRO AG. Speel je vaak op drassige velden of heel zacht gras dan kan je de PRO SG bestellen. De voorgaande varianten voor gras, kuntgras en drassige velden zijn ook te verkrijgen met de naam PUMA evoTOUCH 1. Het betreft hier goedkopere Puma EvoTOUCH voetbalschoenen. De goedkope Puma Evotouch zijn de PUMA evoTOUCH 3. Bestel snel de voetbalschoenen in de kleuren zwart, wit en groen.

voetbalschoenen evotouch blauw wit

Puma Evotouch Beste Voetbalschoenen

De prachtige Evotouch voetbalschoenen blauw wit zijn al te verkrijgen vanaf €35,00. Een lancering van Puma voetbalschoenen gaat altijd gepaard met sterspelers. De Puma reclames komen altijd met samen met de sterren Marco Reus die we kennen van (Duitsland en Borussia Dortmund). Santi Cazorla & Oliver Giroud kennen we beide van Arsenal FC. Falcao en Aguero dragen ook deze football boots. Lichte voetbalschoenen voor een geweldige prijs. Bekijk ook eens de hoge Puma One voetbalschoenen groen en Puma Future voetbalschoenen blauw groen.

  • Voetbalschoenenmerk: Puma
  • EvoKnit, Griptex en Speedtrack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *