Manchester United Bruin Zwart Tenue Mini 2019-2020

manchester united bruin zwart tenue mini 2019-20Voor je kroost vanaf 3 maanden een Manchester United bruin zwart tenue mini 2019-2020 bestellen? Heerlijk om op deze manier wedstrijden te volgen of om te dragen naar de training voor je kinderen. Wat vind je van deze kleurensamenstelling?

direct bestellen vsd

  • Shop direct bij Unisportstore.nl
  • Clima-Cool technologie
  • Beige met zwart

Welke speler uit de selectie is je favoriet? Je kunt deze namelijk als bedrukking op je shirt krijgen. Al eerder een trainingspak gekocht? Daaronder kan je perfect dit Manchester United tenue mini 2019-2020 dragen. Een ideale aanvulling op je collectie en een volle kast. adidas heeft altijd een grote vinger in de pap en dat zie je ook wel aan het logo en de strepen. Je kunt wel zeggen dat het allemaal kwaliteit is wat je in huis haalt. Wanneer draag jij bijvoorbeeld een minikit?

Een minikit van United is ontworpen met normale pasvorm en 100% polyester

Een mooi begin van het nieuwe jaar met een tenue voor de jongste fans. We noemen de toename van dames fans wel eens maar wat denk je van steeds jongere fans. Kinderen vanaf 1 jaar in het stadion en al jong willen de fans beginnen met voetballen. Het uit tenue zullen we dit seizoen in de Premier League uitwedstrijden gaan zien. Daarnaast speelt de club ook in de League Cup en FA Cup. Welke trainer denk jij dat aan het roer staat van de United selectie?

Waar let je op als een Man. United minikit gaat aanschaffen?

  1. Je kijkt natuurlijk naar de maat om een tenue op de groei te kopen
  2. De prijs is daarna ook heel belangrijk
  3. Kies is voor het uittenue of ga je toch voor thuiskleding?

Manchester United Bruin Zwart Tenue Mini 2019-2020

Zoals op de afbeelding is te zien heeft het minikit een unieke kleur. Deze kleur wordt afgewisseld door logo’s en veel meer gekkigheid. Zo vinden we het adidas logo maar ook United logo op de borst. We vinden de sponsor Chevrolet in het midden van het shirt. Je ziet dus in 1 oogopslag dat het om een officieel product gaat. We hopen dan ook op een geweldig voetbalseizoen. Welke prijs hoop jij dat the Red Devils omhoog mogen houden aan het eind van het jaar?

Wil je wat extra achtergrond informatie over de club? Klik op de blauwe link Manchester United FC en je komt bij Wikipedia uit. De grote club uit de stad Manchester heeft namelijk zoveel gewonnen dat valt niet te beschrijven. We hebben de hoogwaardige Clima-cool materiaal nog niet genoemd. Het zorgt ervoor dat je fris en droger de training door komt. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. We wensen je veel plezier met het Manchester United tenue mini 2019-2020. Het shirt kan in korte mouwen maar ook als lange mouwen variant: Manchester United uitshirt 2019-2020 worden besteld.

  • Een minitenue voor de uitwedstrijden
  • Competities: Premier League, CL en Cups
  • adidas Clima-Cool voetbalkleding
  • 100% polyester en normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *