Manchester United Uittenue Kids 2019-2020

manchester united uittenue kids 2019-2020Een tenue voor kinderen vanaf 6 jaar tot 15 zie je hiernaast met naam: Manchester United uittenue kids 2019-2020. Natuurlijk hebben we in de shop voor jongere kids een Manchester United bruin zwart tenue mini 2019-2020. Ook de allerkleinste voetbalfans van United mogen genieten van de officiële kleding. Wat vind jij van het tenue voor dit seizoen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kinderen vanaf 6 jaar tot 15 jaar

Je zal misschien zeggen…waarom ga ik voor een Manchester United uittenue kids 2019-2020? Het is gewoon even wat anders dan het Manchester United thuistenue kinderen. Als je via “direct bestellen” naar Unisportstore.nl gaat zie je ook de overige kleding op een rij. Lach toch voor de kleintjes om ze een compleet Manchester United tenue uit 2019/2020 te laten dragen. Ze zijn namelijk beschikbaar in mini (vanaf 3 maanden) tot een leeftijd van 15 jaar. Een groot fan van Manchester United FC dan hebben we ook een tal van sjaals en vlaggen om maar is wat in de groep te gooien. Wij hebben gekozen voor Unisportstore.nl als aanbieder van het United bruin met zwart tenue kids vooral voor de prijs. Zie je een compleet tenue nou ergens anders? Je mag het ons onderaan altijd laten weten.

It’s about the HOPES and the DREAMS – Manchester United

Manchester United Uittenue Kids 2019-2020

Het zal geen verrassing zijn dat een Manchester United uittenue kids 2019-2020 bestaat uit een uitshirt, short en bijbehorende kousen. Wat vind je van alle vernieuwingen in het tenue? Of ga jij toch voor een oudere variant en dan vooral welke? We hebben ook retro varianten. Noem jij jezelf een echte voetballiefhebber en fan van Manchester United FC? Of ben je dagelijks te vinden op de voetbalveldjes? We kunnen we zeggen dat een Manchester United uittenue kids 2019-2020 een goed begin is om in stijl aan te treden. Wens je al vader en zoon een tenue te dragen? De tenues zijn beschikbaar voor iedereen. Duik samen met United in een nieuw en spannend seizoen in de diverse competities.

Manchester United FC Tenues Kinderen

We noemde hierboven al even de competities maar welke zijn dat? Wedstrijden in de Premier League, FA cup en League cup en natuurlijk de wedstrijden in Europa om ze direct allemaal te benoemen. Wat kunnen we nog vertellen over het Manchester United voetbaltenue bruin met zwart? Het voetbaltenue is compleet gemaakt met logo’s en hoofdsponsor. De hoofdsponsor Chevrolet staat al vanaf het seizoen 2015-2016 in het midden van het shirt. Verder is deze ontworpen met Clima-cool materiaal wat je ziet in het logo onderin. Verder heeft deze een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. Je kunt voor kinderen kiezen uit de maten 90 cm tot 176 cm.

    • Manchester United FC (MUFC)
    • Tenues voor trainingen en sporten
    • Officiële bedrukking United mogelijk
    • Hoofdsponsor: Chevrolet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *