Umbro Schalke 04 Tenue 2018-2019

umbro schalke 04 tenue 2018-2019

Het Umbro Schalke 04 tenue 2018-2019 en Schalke 04 voetbalkleding kunnen worden besteld in onze fanshop van Voetbalshirtsdirect. Je kunt deze natuurlijk ook bedrukken met je favoriete speler.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore button


 

Het Schalke 04 voetbaltenue is ieder jaar weer immens populair mede dankzij het prachtige spel van de club uit Gelsenkirchen. Deze en het tenue voor kids is er weer voor het nieuwe seizoen.

Deze in ontworpen in de blauwe thuiskleuren met witte accenten zoals we dat kennen van Die Königsblauen. Het voetbaltenue is ontwikkeld in samenspraak met Umbro en de club. Wanneer je het Umbro logo ziet weet je dat je een fris tenue besteld door de technologie. Het Schalke 04 voetbaltenue bestaat uiteraard uit het thuisshirt , het voetbalshort en de adidas Schalke 04 voetbalkousen 2017-2018. Het logo van het voetbalelftal van de club uiteraard op de linkerborst. Liever een tenue voor kids bekijk het Schalke 04 tenue kids 2018/19 in de store.

Umbro Schalke 04 Tenue 2018-2019

Het Schalke 04 thuistenues 2018-19 ontworpen voor de thuiswedstrijden in de Veltins-Arena met een prachtige blauwe sfeer. Het voetbalbroekje heeft hetzelfde Schalke 04 logo en Umbro logo als het Schalke 04 thuisshirt. Een compleet voetbaltenue is voorzien van de Umbro strepen. Een groot verschil zijn de strepen in de zij in plaats van op de schouders De voetbalkousen zijn in de kleur wit en dus in contrast met de rest van het tenue thuis. Het voetbed van de voetbalkousen zijn ergonomisch ontworpen door het kledingmerk.

Je hebt nu dus een tenue voor jong en oud met een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. De Umbro technologie samen met de Mesh-panelen zorgen voor een comfortabel en fris gevoel zelfs tijdens het sporten. Het vocht wordt naar de buitenste lagen afgevoerd en maakt het tenue ideaal ook tijdens warme dagen. Een prachtig voetbaltenue die ideaal kan worden gebruikt tijdens het sporten, voetballen of trainen. Heel veel plezier met het prachtige thuistenue. Volg ons via de sociale kanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste voetbaltenues en voetbalkleding. Een beetje dezelfde kleuren als het Sampdoria thuisshirt 2018-2019.

  • Schalke 04 voetbalkleding
  • Compleet tenue
  • Umbro technologie
  • Veltins-Arena
  • Thuisshirts, shorts, kousen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *