adidas Arsenal Thuistenue 2023-2024

adidas arsenal thuistenue 2023-2024Check hier het adidas Arsenal thuistenue 2023-2024 in onze fanshop. Deze heeft een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. Je krijgt het thuisshirt, broekje en de witte kousen. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal.

direct bestellen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junioren en senioren
  • Emirates Fly Better sponsor

Je kunt het prachtige thuistenue bestellen welke we in de Barclays Premier League gaan zien. Daarnaast natuurlijk tijdens de thuiswedstrijden van de Champions League. Ook in de wedstrijden om de FA en League cup. Het grote voordeel van het complete tenue is dat je de kousen bijna gratis krijgt. Je kunt de kleding bestellen bij aanbieder Unisportstore.nl.

Pubquizvraag lastig: welke prijs is als laatst gewonnen door de club uit Londen?

Een tenue van adidas kennen we wel. Hiervoor was het Puma die de kleding van de club ontwierp. De rode basiskleur in het hele tenue maakt het een vrij standaard tenue. Je ziet daarnaast de duidelijke accenten in het goud zoals nu. “The Gunners” gaan in het Emirates Stadium zeker voor het kampioenschap. Je kunt bij onze aanbieder ook het adidas Arsenal tenue thuis kids 2023-2024 bestellen.

adidas Arsenal Thuistenue 2023-2024

Het Arsenal tenue voor spelers 2023-24 is AEROREADY ontworpen. Volgens mij gewoon een andere benaming voor Clima-cool. Je kunt het thuisshirt bestellen in korte en lange mouwen. Een bedrukking is ook mogelijk met Saka, Ødegaard & Declan Rice. Bij Unisportstore is het als enige mogelijk om een deze te bedrukken. Ben jij een fan van Arsenal of vind je dit shirt gewoon lauw? Ga dan los. Je kunt ook gewoon een los adidas Arsenal thuisshirt 2023-2024. Je kunt ook een voetbalreis richting Arsenal FC boeken. Het is wel duur om het Emirates Stadium te bezoeken. Maar goed daar hoor dus wel iets van de club bij en doe dan gelijk het hele tenue.

  • Arsenal Football Club
  • Emirates Stadium
  • The Gunners
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better
  • adidas voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *