adidas Arsenal Sokken Uit Geel 2023-2024

adidas arsenal sokken uit geel 2023-2024Hier de adidas Arsenal sokken uit geel 2023-2024 in de winkel. Deze zijn voorzien van een geweldig ontwerp in de fanshop. Ze hebben een linker en rechtersok voor de pasvorm en gemak.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs: vanaf €9,95
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • adidas voetbalkleding

Heb je dus het Arsenal 3de shirt in het geel en misschien ook wel het trainingspak? Je kunt hier van alles bij bestellen zoals sjaals en vlaggen. Ook is het lekker om deze kousen te dragen als je op de bank gaat hangen. In ieder geval lekker warm. We zijn benieuwd naar je collectie en wat je in de kast hebt hangen. Deze zullen we dit jaar weer te zien krijgen in de Premier League en uiteraard ook in de Champions League. Hier ook het adidas Arsenal 3de shirt blauwgroen 2023-24.

De kousen zijn ontworpen met sportgigant adidas en heeft weer geleid tot een mooi resultaat. Zoals te zien bestaan de sokken uit een combinatie tussen fluor en opvallende gele kleuren. Hierdoor zijn ze mooi in lijn met het design van het Arsenal 3de shirt. Op de schenen is het AFC logo in het Turquoise terug te vinden. Daarnaast zien we op de achterkant “Arsenal” staan. Ze zijn ontworpen met een ergonomisch voetbed wat betekent dat de sokken een perfecte fit hebben voor ieder persoon.  Kies hier ook het adidas Arsenal shirt uit vrouwen 2023-2024.

adidas Arsenal Sokken Uit Geel 2023-2024

Deze zijn compleet in het geel met een zwarte accenten. Daarnaast zijn de kousen gemaakt van het hoogwaardige AEROREADY materiaal van adidas, waardoor ze altijd droog een comfortabel aan de huis aanvoelen. Dit komt doordat het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd. Een compleet adidas Arsenal 3e tenue 2023/24 die we gaan zien in de diverse bekers waar Arsenal FC nog voor in de race is. Ja hehe het is het begin van het seizoen ;). Maak dus vandaag nog je Arsenal tenue compleet met deze kousen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *