adidas Arsenal Voetbalbroekje Uit Zwart 2023-24

adidas arsenal voetbalbroekje uit zwart 2023-24Hier kan je het adidas Arsenal voetbalbroekje uit zwart 2023-24 kopen. Deze kan je dus ook ideaal gebruiken als zwembroek want een zwart short is altijd prima. Een short zoals deze is te verkrijgen in de maten 122 tot XXL. Daarnaast ook als minikit maar daar zit het voetbalshirt dan ook bij.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Zwart met blauwe accenten

Deze maar ook het uitshirt zijn weer voorzien van een sublieme kwaliteit. Het is eigenlijk zelfs nog meer gewoon het tofste voetbalshirt ooit van de club. Zeker wanneer je al in het bezit bent van het 3de voetbalshirt Arsenal dan kan deze er ook nog wel bij. Wellicht vind je in onze winkel ook nog wel merchandise of iets. Vul deze gelijk aan met de adidas Arsenal sokken uit geel 2023-2024.

Arsenal gaat zeker de kwartfinale van de Champions League halen – VSD

Deze is ontworpen in samenwerking met adidas wat heeft gezorgd voor een mooie uitkomst. Zoals te zien heeft het short een zwarte basiskleur met blauwe accenten. Op het linker bovenbeen vinden we het adidas logo en op het rechter bovenbeen vinden we het bekende club logo. Aan weerszijden van het broekje zijn lichtblauwe strepen terug te vinden wat het broekje een extra dimensie geeft en er voor zorgt dat het broekje meer opvalt. Je kunt vandaag helemaal los en maak je klaar voor de Champions League.

adidas Arsenal Voetbalbroekje Uit Zwart 2023-24

Het Arsenal voetbalbroekje uit 2023/24 ontworpen met het bekende AEROREADY materiaal. Hierdoor zal tijdens het sporten deze altijd lekker droog aanvoelen op de huid. Dit komt doordat het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen wordt afgevoerd. Kortom, een schitterend voetbalbroekje om je complete uittenue mee aan te vullen. Het is ook zeker de moeite waard om het nieuwe kleding in de shop eens te bekijken. Misschien heb je al eens clubkleding gekocht en al wat in de kast hangen. Hier ook het adidas Arsenal 3de shirt blauwgroen 2023-24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *