adidas Arsenal Trainingspak Zwart 2023-2024

adidas arsenal trainingspak zwart 2023-2024

Koop hier het adidas Arsenal trainingspak zwart 2023-2024 in onze fanshop. Bekijk ook het thuisshirt en meer trainingskleding die inmiddels zijn gearriveerd. Bestel hieronder direct bij Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • De beste online prijs
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Blad 3 zie je de losse items

Je ziet al dat het trainingspak een klasse uitstraling heeft. Arsenal FC moest wel want ze kregen veel kritiek te verwerken met de trainingskleding van vorig seizoen. Het pak moet je nu dus wel in je collectie hebben. Het adidas Arsenal trainingspak 2020-21 gaan we voorbij zien komen tijdens de Europa League, Premier League, FA Cup en League cup. Neem gerust een kijkje in onze Arsenal store tot deze beschikbaar is.

Het trainingspak is een plaatje vergeleken met vorig seizoen. Hoe gaat Arsenal het doen dit seizoen?

Deze is ontworpen door sportgigant adidas. Puma is vervangen en het is nu adidas die, de club van voetbalkleding voorziet. Voetbal trainingspakken worden vaak gedragen voor de wedstrijd en tijdens het reizen naar een uitwedstrijd. Je kunt zelf ook nog lekker combineren mocht je dit pak niks vinden. Krijg je geen genoeg van Arsenal? Kies de kleding in de shop en maak je klaar. We hopen in ieder geval dat “The Gunners” tot het eind blijven strijden om alle prijzen. Je kunt hier ook het adidas Arsenal thuisshirt 2022-2023 bestellen.

adidas Arsenal Trainingspak Zwart 2023-2024

Hoe ziet het pak eruit? Om te beginnen is de trainingsbroek van beide voetbal trainingspakken blauw. Het jack is in het wit met de bekende rode accenten. Deze is vervolgens weer voorzien van een 5 tal steekzakken om je spullen in op te bergen. De sponsor Emirates Fly Better vind je onder het Arsenal FC logo. Deze trainingspakken zijn ontworpen met de Clima-cool technologie. Je vindt daarnaast het Arsenal logo op de rechterborst. We zijn dan ook benieuwd of jij het pak net zo mooi vindt als dat wij het vinden.

  • De nieuwste trainingspakken
  • adidas Clima-cool technologie
  • Voorzien van 5 steekzakken
  • The Gunners
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *