adidas Arsenal Thuisshirt 2023-2024

adidas arsenal thuisshirt 2023-2024Je kunt bij ons het adidas Arsenal thuisshirt 2023-2024 kopen. Deze heeft natuurlijk de rode kleuren met witte en gouden accenten. Een voetbalshirt met een normale pasvorm en voorzien van AEROREADY technologie. In combi met de mesh-panelen voelt het altijd droog tijdens het sporten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Vochtafvoerende AEROREADY technologie

Het is een zuiver ontwerp van adidas. De voetbalshirts van de club kwamen al vroeg op de markt. Je ziet de iets scherpere rode kleur met witte accenten. Het is een tijd dat we de club in de top blijven zien. Een mooie selectie ook voor dit seizoen weer.  Wil je een bedrukking op je voetbalshirt? Ga hier dan direct langs het Odegaard Arsenal shirt thuis 2023-2024. Je kunt natuurlijk ook voor een Saka of noem het maar op.

adidas Arsenal Thuisshirt 2023-2024

Het is een AEROREADY voetbalshirt met mesh-panelen aan de zijkant. Daarnaast kan je deze compleet maken met een broekje en de sokken. Op het voetbalshirt staat Emirates Fly Better en die zien we al een tijdje. Het voetbalshirt heeft een normale pasvorm en we kennen het kledingmerk. Je kunt alles van de club bestellen in de winkel. Kies bijvoorbeeld ook het adidas Arsenal uitshirt geel 2023-2024 om toch een bijzondere te kiezen.

  • Arsenal Football Club
  • adidas Voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *