adidas Manchester United Tenue Thuis Kids 2023-24

adidas manchester united tenue thuis kids 2023-24Je kunt hier het adidas Manchester United tenue thuis kids 2023-24 kopen. Deze is in het rood te verkrijgen met zwarte accenten. In het midden staat Teamviewer en verder heeft het thuistenue een normale pasvorm voor iedereen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas AEROREADY tech
  • Hoofdsponsor TeamViewer

Het unieke is dat deze een keer geen thuissokken heeft. Afgelopen jaren werden die als niet gewenst gezien. Deze zijn met de AEROREADY technologie ontworpen in de maten 92cm tot 116cm. Het thuisshirt heeft een soort rozen patroon die met witte lijnen in de achtergrond staat. Je kunt hier trouwens ook in nog kleinere maten het adidas Manchester United tenue minikit baby 2023-24 bestellen.

Pubquiz vraag: tegen welke club stond vd Sar in zijn laatste Champions League finale?

Zoals je kunt zien is het ontworpen in een rode kleur. Deze heeft een standaard pasvorm en een aantal bijzonderheden. Zo zit er een trekkoord in het short om deze strak te krijgen. Het voetbalshirt heeft mesh-panelen en is voorzien van een normaal design. Verder zijn de sokken met een linker en rechtersok ontworpen. Kleding voor jong en oud en vanaf nu te verkrijgen in onze winkel.

adidas Manchester United Tenue Thuis Kids 2023-24

Het tenue gaat we zien tijdens de thuiswedstrijden op Old Trafford. De introductie werd gedaan door sterren als Marcus Rashford en Bruno. Deze kunnen natuurlijk ook worden bedrukt op het thuisshirt en voetbalbroekje. Een thuisshirt is voorzien van de bekende rode kleur met het Teamviewer in het midden. Het broekje is wit en in sommige gevallen kan het Manchester United zwart short 2023-24 worden gedragen. Wil je er 1 voor senioren? Bezoek dan het adidas Manchester United thuistenue 2023-2024.

  • Man U voetbalkleding
  • Gedragen op Old Trafford
  • adidas AEROREADY
  • Bedrukking mogelijk
  • Standaard pasvorm en 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *