adidas Bayern Munchen Thuistenue 2022-2023

adidas bayern munchen thuistenue 2022-2023

Check hier het adidas Bayern Munchen thuistenue 2022-2023. Van vorig jaar het thuisshirt los voor een goede prijs te krijgen. Kleding voor de thuiswedstrijden in de 1. Bundesliga, Champions League en Duitse beker. Ga je een keer langs bij de Allianz Arena? Doe dat in het officiële thuistenue.

direct bestellen vsd

  • Shop het tenue bij Unisportstore.nl

Het FC Bayern thuis tenue rood 2022/23 met de korte mouwen en ook als lange mouwen variant te bestellen. Let op het prijsverschil want het betreft de prijzen vanaf een minikit! Je kunt dus al een tenue vanaf €54,95 aanschaffen maar dat is voor de jongste fans. Ga hiero ook nog voor het oudere adidas Bayern Munchen thuisshirt 2020-2021.

  • FC Bayern thuiskleding
  • Shirt, shorts en kousen
  • Bayern Munchen voetbalkleding
  • Kleuren: rood met wit

Deze heb je in de thuiskleuren van de club. De rode basiskleur wordt afgewisseld door witte accenten. Zo vinden we op de rechterborst het adidas logo en het Bayern logo met de bekende vier sterren erboven op de linkerborst. Sponsor T-Mobile uit Duitsland is zoals gewend weer zichtbaar op de voorkant. In de FCBM fanstore ook het FC Bayern thuis tenue met lange mouwen.

adidas Bayern Munchen Thuistenue 2022-2023

Sportgigant adidas heeft het ontwerp op zich genomen. Je bent hierdoor dus helemaal verzekerd van een tenue met een geweldige kwaliteit. Wanneer je het trainingspak van vorig jaar in de kast hebt hangen, maak je hiermee in een klap je gehele collectie compleet. Je kunt het FC Bayern thuis tenue verkrijgen van XS tot XXL. Andere populaire namen achterop het voetbalshirt zijn Thomas Muller en Lewandowski om maar een aantal sterspelers te noemen.

Gaat FC Bayern het redden volgend seizoen met Gnabry, Coman en Sané?

We gaan de voetbaltenues dit seizoen terug te zien tijdens de thuiswedstrijden. De club speelt in de Bundesliga en uiteraard ook weer in de Champions League. FC Bayern werd met moeite kampioen van de Bundesliga en dat zijn we toch niet gewend. Nu nog iets meer over de kwaliteit. Door de nauwe samenwerking met adidas is het gehele voetbaltenue gemaakt met het sublieme Clima-Cool materiaal. Door de verwerking van dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Hierdoor zal het tenue dus ten alle tijden lekker droog en comfortabel blijven aanvoelen op het veld.

FC Bayern Rood Voetbaltenue

De afstemming van het thuisshirt, het broekje en de sokken is ook zeer gelikt. De rode basiskleur van het broekje brengt iets meer rust in het tenue vergeleken met vorig seizoen. Al met al erg mooi en zorgvuldig gekozen. Maak dus vandaag nog je FC Bayern Munchen collectie compleet. Je kunt morgen al op de training verschijnen in dit tenue. Gaat BMFC aankomend seizoen de Champions League winnen denk jij?

  • FC Bayern Munchen
  • Kledingmerk: adidas
  • Kleuren: rood met wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *