Nike Barcelona Thuistenue Kids 2022-2023

nike barcelona thuistenue kids 2022-2023Ook voor de leeftijd vanaf 6 tot 15 jaar het Nike Barcelona thuistenue kids 2022-2023. Het is een uniek item met een normale pasvorm. Welke speler zou jij bedrukken?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • FC Barcelona thuistenues
  • Nike Dri-FIT technology
  • Voetbalkleding met Spotify

Het  tenue voor thuis is er voor baby’s al vanaf 3 maanden. Op de afbeelding het thuistenue voor Barca fans tot 15 jaar. Ga voor deze en loop morgen al rond in het gekleurde tenue. Je ziet nu Spotify als nieuwe sponsor op het shirt. Deze is de vervanger van Rakuten die er ook jaren op heeft gestaan. Nog jongere kids kunnen naar het Nike Barcelona thuistenue minikit 2022-2023. Wat vind je van het complete tenue?

Maten van 3 maanden tot 15 jaar. Het tenue is er dus voor alle kids.

Deze met het thuisshirt maar ook met donkere voetbalshorts en kousen. Ga ook voor de kousen een short donkerblauw als je zelf wenst te selecteren. Let wel op dat je kinder maten selecteert. Ben jij dagelijks aan het voetballen? Ga je wekelijks naar de training of sportschool? Dit tenue is dan ideaal. Deze is verder ontworpen van 100% polyester. Nike swoosh in het geel op zowel het FC Barcelona shirt, short en kousen. Zie je graag je kinderen in een voetbaltenue? Twijfel niet langer en kies deze.

Nike Barcelona Thuistenue Kids 2022-2023

Een groot fan van Barca? Shop dan het geweldige tenue voor junioren. Deze beginnen in de maten 90 cm tot XXXL voor senioren. We gaan de thuistenues zien in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League. Het gaat nu een keer tijd worden dat het team ver gaat komen in de CL. De verticale lijnen staan iets dichter op elkaar vergeleken met het seizoen hiervoor. Verder is het tenue voorzien van het FC Barcelona logo maar natuurlijk ook het Nike logo. Uiteraard is het mogelijk om het Nike FC Barcelona thuistenue 2022-2023 te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een Memphis Barca thuistenue.

  • Fútbol Club Barcelona
  • Kleuren: rood / blauw
  • Hoofdsponsor: Spotify
  • La Liga, Champions League, Copa del Rey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *