adidas Real Madrid 3de Tenue Turquoise

adidas real madrid 3de tenue turquoise

Wil jij net als de Koninklijke spelers een adidas Real Madrid 3de tenue turquoise kopen? Je vindt in onze Real Madrid shop de kleding voor de Champions League wedstrijden.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore button


 

Als je kijkt naar het tenue bestaat deze uit het adidas Real Madrid 3rd shirt, short en natuurlijk de voetbalkousen. Ideaal als je een compleet tenue zoekt voor de kleding. Deze kan je dan ook nog eens laten bedrukken maar hier later meer over. We kunnen je de kleding voor het komende seizoen ook bijna laten zien. Kies hier ook voor het nieuwere adidas Real Madrid thuistenue 2023-2024.

De Koninklijke gaan wederom de Champions League winnen

We verwachten veel van de Koninklijke met het opmerkelijk tenue. Ze hebben de CL zo vaak gewonnen de laatste tijd. Naast de Europese tenues hebben we natuurlijk ook bijpassende trainingskleding. Je kunt dan denken aan shirts, jassen en trainingspakken. Shop hierboven alle kleding zoals voetbalshirts met naam. Bedrukt je voetbalshirt met Marcelo, Ramos, Benzema, Hazard of andere helder uit de Koninklijke selectie.

adidas Real Madrid 3de Tenue Turquoise

Dit Real Madrid tenue is opvallend als je deze vergelijkt met het witte thuistenue en blauwe uittenue. De voetbalkleding is te verkrijgen in de maten 128 cm (6 – 8 jaar), 140 cm (8 – 10 jaar), 152 cm (10 – 12 jaar), 164 cm (12- 14 jaar) en 176 cm (14 – 16 jaar). Het betreft hier dus het junior, kids en kinderen tenue. Het voetbaltenue voor senioren is te verkrijgen in de maten S, M, L, XL en XXL. Je kunt dus helemaal los om de kleding die je wenst in huis te halen.

  • Futboll Club Real Madrid
  • Bijnaam: De Koninklijke
  • Ster: Ramos en Hazard
  • Kledingsponsor: adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *