Manchester United Europees 3e Tenue 18-19

united 3de shirt 2018-19Manchester United Europees 3e tenue 18-19 kopen? In onze Manchester United shirt shop het prachtige blauwe Europese voetbaltenue. We gaan Manchester United FC zien in de Champions League.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • In: kinderen en senioren
  • adidas voetbalkleding
  • Competities: bekers en Champions League

Het adidas voetbaltenue Europees is te verkrijgen in kids, kinderen, junioren, senioren en dames. Bijvoorbeeld een Manchester United 3e shirt kids 2018/2019 in de maten 124 cm tot 178 cm wat wil zeggen voor kids vanaf 8 jaar tot 16 jaar. Een Manchester United minikit is te verkrijgen vanaf 0 jaar tot 6 jaar en daarbij zit direct het Manchester United shirt.

manchester united europees 3e tenue 18-19
direct bestellen vsd

Manchester United Europees 3e Tenue 18-19

We zijn natuurlijk benieuwd hoe sterspelers als Lukaku, Paul Pogba en Anthony Martial het gaan doen. Een belangrijkere vraag is of José Mourinho wel een beroep blijft doen op spelers als Daley Blind en talenten van eigen bodem. Het Manchester United witte Europese tenue kan natuurlijk worden bedrukt met deze sterren. Klik je hierboven door dan heb je de keuze uit een compleet tenue of shirt. Denk hierbij aan het adidas Manchester United 3rd shirt 2018/19 kids in korte en lange mouwen. Ook het adidas Manchester United 3rd shirt 2018/19 dames. Je kunt dus zien dat alle voetbalkleding is te verkrijgen in diverse maten en soorten.

adidas United Europese 3de Tenue 2018/19

Het adidas United Europese 3de tenue 2018/19 gaan we natuurlijk veelvuldig zien op televisie. We zijn benieuwd naar de verrichten aankomend seizoen. Het witte tenue wordt afgewisseld met zwarte accenten. In het midden van het voetbalshirt staan natuurlijk Chevrolet gepositioneerd. Een voetbalshirt met V hals bedrukken is mogelijk voor €14,95. We wensen je veel plezier met het nieuwe tenue en volg ons via de kanalen voor de nieuwste voetbalkleding en Europese voetbalshirts clubs.

  • Manchester United Football Club
  • Stadion: Old Trafford
  • Europese voetbalshirts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *