Ibrahimovic Shirt Manchester United Grijs

ibrahimovic shirt manchester united grijsHet Ibrahimovic shirt Manchester United grijs 2017-2018 kopen? Inmiddels het Manchester United 3de Europese shirt zwart 2019-20 varaint. Uiteraard ook in het blauw en rood in het thuisshirt en uitshirt.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €69,95
Voorbedrukt
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Boys s tot XXL
Zlatan Accessoires

Ibrahimovic begon zijn carrière in Zweden bij de Club Malmo. Inmiddels is de ster van Manchester United FC uitgegroeid tot een echte wereldtopper. Het Zlatan shirt met rugnummer 10 is dus te verkrijgen in 4 varianten. Inmiddels heeft Zlatan Ibrahimovic zijn interlandcarrière vaarwel gezegd. Hieronder het bedrukte Ibrahimovic shirt.

Ibrahimovic Shirt Manchester United Grijs

Het Zlatan Ibrahimovic shirt Manchester United grijs is natuurlijk populair. De grote spits heeft bij iedere club laten zien eenvoudig zijn doelpunten te maken. Het prachtige Europese shirt wordt overigens ook gebruikt als uitshirt in de Premier League met de grote naam achterop. Shop daarnaast ook Zlatan voetbalschoenen en kleding. Bij Unisportstore kan je zelf de naam selecteren en vervolgens afrekenen.

Manchester United Zlatan Uitshirt 2017-18

Manchester United Zlatan uitshirt 2017-18 kopen? In onze shop dus te verkrijgen voor kids, kinderen en senioren. De geweldenaar gaan we een mooi seizoen zien in de Premier League. We zijn benieuwd hoe snel Manchester United FC weer naar de top gaat met een aankoop als Zlatan Ibrahimovic. We hopen snel weer te kunnen genieten van deze geweldenaar. Ben jij blij dat Zlatan Ibrahimovic bij United is gebleven?

  • Zlatan Ibrahimovic
  • Huidige club: LA Galaxy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *