adidas Real Madrid Wit Zwart Trainingspak 2019-20

adidas real madrid wit zwart trainingspak 2019-20Hier het adidas Real Madrid wit zwart trainingspak 2019-20 welke nieuw is. Bestel je deze vandaag dan heb je het pak morgen in huis. Zoek je bijvoorbeeld een hele andere variant? Bekijk dan het adidas Real Madrid trainingspak 2022-2023!

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • adidas trainingskleding

Real Madrid CF is natuurlijk te bewonderen in de Primera Division. Naast de competitie in Spanje vinden we de Koninklijke natuurlijk in de Champions League. We kijken uit naar de thuiswedstrijden van RMCF. Wil jij als eerste de Real Madrid trainingspakken? Bestel snel en loop morgen op de training in je nieuwe pak. Je kunt ook nog even kijken bij het adidas Real Madrid trainingspak paars 2023-2024.

Ik loop liever in een trainingspak dan in een maatpak

Het trainingspak zal natuurlijk worden gedragen door de sterspelers van Madrid. Daarnaast zullen we het trainingstenue ook terug gaan zien in de Champions League. Tegenwoordig kunnen we nog meer Spaans voetbal zien op televisie dus dat maakt het chillen nog beter. We kijken uit naar de eerste wedstrijden van de Koninklijke met Eden Hazard. Ben je dus een Real Madrid fan of Eden Hazard fan? Dit Real Madrid trainingspak is dan een item voor jou.

adidas Real Madrid Wit Zwart Trainingspak 2019-20

Voluit wordt deze ook wel het adidas Real Madrid presentatie trainingspak white Clima-cool genoemd. Je kunt het witte trainingsjack en trainingsbroek met een zwarte kleur ook los bestellen. Het trainingstenue is voorzien van luchtdoorlatende panelen zodat er genoeg verkoeling is tijdens het sporten. adidas ontwerpt een voetbal trainingspak al jaren met de beste technologieën. Tijdens het sporten blijft je temperatuur perfect zodat je lang door kunt blijven gaan.

Eden Hazard is de verlossing voor dit team..

In totaal heeft het trainingspak vijf handige steekzakken. Het complete trainingspak is gemaakt met een perfecte pasvorm en is slimfit ontworpen. Een prachtig exemplaar voor de echte liefhebber. Je kunt nu lekker gaan combineren met een adidas Real Madrid tenue wit kids 2022-23 of wat je maar in huis wilt halen.

  • Primera Division
  • Real Madrid Shop
  • adidas
  • Clima-cool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *