Paris Saint Germain Tenue Junior 2022-23

paris saint germain tenue junior 2022-23In de store in het blauw is het Paris Saint Germain tenue junior 2022-23 uitgekomen. Het mini tenue voor de aller kleinste voetballiefhebbers. Zou jij het tenue cadeau doen of aan je eigen zoon of dochter geven?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Competitie: Ligue 1
 • Kleuren: blauw, rood
 • Nike Dri-FIT technologie

Voetbalkleding geschikt van 2 jaar tot en met 14 jaar. Deze is dus helemaal geschikt voor de kleinere fans onder ons. Kies hier dus in 1x het thuisshirt, broekje en de bijpassende blauwe voetbalsokken. Kies hier ook direct voor het Nike Paris-Saint Germain Messi thuisshirt 2022-23. Gaat de club dit jaar een keer de Champions League winnen?

Afgelopen jaar is de club weer landskampioen geworden. Ze zullen dus ook voor dit voetbalseizoen weer te zien zijn in de Champions League. Naast deze topwedstrijden op het Europese toneel zal tenue te zien zijn in het Parc des Princes stadion. Het zal dus ook geen verrassing zijn dat het gehele thuis stadion weer blauw gaat kleuren tijdens dit Ligue 1 seizoen. Zorg ervoor dat uw kleintje er dus helemaal bij hoort met dit geweldige tenue. Een Nike PSG thuistenue kinderen 2022/23 geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar. Liever een ander voetbalartikel? Bekijk eens het overzicht in onze voetbalshop.

Paris Saint Germain Tenue Junior 2022-23

Deze is ontworpen met de bekende clubkleuren. Zo heeft het thuisshirt een mooie blauwe basiskleur. Ook is er een verticale rode streep te zien welke het shirt een extra dimensie meegeeft. Het shirt is voorzien van een ronde hals waardoor deze altijd lekker zal zitten voor uw kind. Verder bestaat deze uit het broekje welke het Nike logo in het wit op het linker bovenbeen heeft staan en het clublogo op het rechter been. De kousen hebben een afwisseling van donkerblauwe en wat lichter blauwe tinten. In de store ook het Nike Paris Saint Germain thuistenue minikit 2022-23 voor nog jongere fans.

 • PSG voetbalkleding
 • Tenues voor kids tot 8 jaar
 • Parc des Princes

Doordat Nike de kit geproduceerd heeft, is de voetbalkleding ontworpen met een speciaal materiaal. Door dit materiaal zal dit tenue niet snel plakkerig aan gaan voelen. Dit is zo omdat vocht naar de buitenkant van het materiaal wordt vervoerd. Maak de kledingkast van uw zoontje of dochtertje vandaag nog compleet en zorg ervoor dat hij of zij al zijn/haar vriendjes jaloers maakt met dit mooie thuistenue voor iedereen. Nog niet helemaal overtuigd? Ga ook eens langs het Jordan PSG voetbaltenue zwart 2023-2024.

 • Competitie: Ligue 1
 • Club: Paris Saint-Germain
 • Nike Dri-Fit materiaal
 • Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *