Henderson Ajax Shirt

henderson ajax shirtJe kunt nu het Henderson Ajax shirt bestellen in de variant thuis, uit en 3de voetbalshirt. Het was vandaag gelijk een record aan verkopen. Een lichtpuntje in het toch al moeizame seizoen. Het blijft een start van iets moois. Deze pagina is voorzien van affiliate links waar wij een kleine commissie mee verdienen zonder extra kosten voor jou.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Ajax.nl/shop
 • Overgekomen van Al-Ettifaq

Ik hoop dat we kunnen genieten van deze middenvelder in Amsterdam. We geven verder nog wat extra informatie maar ook de mogelijke shirts van Jordan.

Wat we behandelen in deze uitgebreide post:

Henderson Ajax Shirt

Je gaat deze zien in de Johan Cruijff Arena. Hij is 18-1-2024 geland en kwam voor de medische keuring. Dit verliep allemaal volgens plan waarna hij met Jan van Halst en Kelvin de Lang op de foto ging. Hij wilde eigenlijk rugnummer 14 maar die wordt na de dood van Johan niet meer uitgegeven. Hij heeft nu dus rugnummer 6. In een interview zegt hij de jeugd te willen doorontwikkelen en te helpen waar nodig. Zijn woorden “er loopt veel talent wat een beetje sturing nodig heeft”.

jordan henderson profiel transfermarkt

bron: transfermarkt.nl

Veel mensen denken dat het een begin van de nieuwe weg is. Toch zei Kelvin gelijk dat er in de zomer nog wel 2 extra ervaren krachten bij kunnen komen. Een groot voordeel van Jordan is zijn lange ervaring bij Liverpool en Engelse nationale team. Hij heeft bijvoorbeeld al een keer de Champions League gewonnen. De winnaars van die prijs zaten 2 jaar geleden nog in de directie. Die tijd van Overmars en vd Sar laten we nu achter ons. Vanaf mei start in de persoon van Alex Kroes een nieuwe directeur. Zou hij mee hebben gedacht met deze transfer? We zullen het nooit weten.

Het Jordan Handerson Uitshirt Wit

ajax henderson shirt witJe ziet in het filmpje onderaan de diverse shirts in de fanshop met deze bedrukking. Te verkrijgen voor de kleinste fans tot heren & dames. Daarnaast kan je nog veel meer items bestellen van deze baas zoals dekbedovertrekken tot sjaals. De kleding met een normale pasvorm en ook hier weer een link om de website te kunnen blijven onderhouden.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Ajax.nl/shop
 • adidas AEROREADY + mesh-panelen

Het verhaal is natuurlijk geweldig en of het 2,5 jaar een succes gaat worden zien we vanzelf. Er zijn altijd azijnzeikers die in het negatieve blijven hangen maar laten we ook de voordelen bekijken. Al zit hij in de kleedkamer dan zit er een meneer. Misschien niet meer zo snel als vroeger maar veel slimmer dan de jeugd. Verder kan een Tahirovic, Fitz-Jim en Vos natuurlijk veel van hem leren. Ga hier ook voor het bijpassende adidas Ajax trainingspak originals zwart rood wit.

Een kleine opsomming en kenmerken

 • Via de link ga je naar de officiële fanshop van de club. Hier is de originele bedrukking en meer items zoals vlaggen en dekbedovertrekken.
 • Deze is ontworpen van de AEROREADY technologie met mesh voor een fris gevoel tijdens het sporten en bakhangen.
 • Koop een thuisshirt met korting of ga voor een 3de of uitshirt.
 • Altijd leuk om cadeau te doen en bijvoorbeeld ook als Ajax thuisshirt baby’s te verkrijgen.

Het is belangrijk voor de voetballiefhebbers dat ze vertrouwen krijgen. Dit zal een begin zijn want Jordan weet waar hij moet staan in het veld. Als Captain heeft hij honderden wedstrijden voor Liverpool gespeeld. Nu zal hij de jonkies bij de hand nemen en ook Kenneth Taylor beter laten spelen.

Persoonlijke prijzen:

 1. Voetballer van het jaar in de Engeland
 2. Speler van het seizoen bij Liverpool

Henderson 3de voetbalshirt Ajax

henderson ajax zwart shirtAls laatste hebben we voor dit seizoen nog het zwarte Europese voetbalshirt. Ook deze is natuurlijk te bedrukking met deze koning. Daarnaast kan je er ook een broekje en de sokken bij bestellen. Een compleet tenue en los shirt zijn voor baby’s tot senioren beschikbaar in de winkel.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Ajax.nl/shop
 • Rugnummer 6

De club is van de Europa League naar de Conference gegaan. Op zich niet erg want hier kunnen veel punten worden verzameld. Het is te hopen dat de club in ieder geval nog 3de wordt in de Eredivisie. Dit geeft dan recht op Champions League voetbal.

De meest bestelde kleding van Jordan:

 • Thuisshirt zoals bovenaan
 • Dekbedovertrek Henderson
 • Uitshirt in het wit met Henderson bedrukking
 • Mok of beker met zijn naam

Samenvatting

De eerste ervaren speler die de captain rol op zich zou kunnen nemen is binnen. Weliswaar niet met zijn favo nummer 14 maar met rugnummer 6. Hij heeft dus een half jaar bij Al-Ettifaq gespeeld en dus eigenlijk niet veel salaris gekregen omdat hij zichzelf heeft uitgekocht. Bij Ajax krijgt hij een flinke tekenbonus. Die wordt wel terug verdiend door de shirt verkoop.

Hoe denkt men over het Henderson voetbalshirt?

Totaalscore voor deze sterspeler
Bedrukking en graphics
Prijs en kenmerken

TOTAAL

Hoeveel sterren geef jij? we zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *