Kun Aguero Thuisshirt Manchester City 2019-20

kun aguero thuisshirt manchester city 2019-20Koop hier het Kun Aguero thuisshirt Manchester City 2019-20. Het is een speler die niet meer speelt en dat maakt het voetbalshirt extra populair. Kijk de wedstrijden in de competitie op Ziggo op het bankie in zijn voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Officiële bedrukking op de shirts
  • Rugnummer: 10

Kun Aguero, de sterspeler van City staat bijna wekelijks aan de basis van schitterende assists en doelpunten. Let goed op! Als je het Aguero shirt Manchester City bestelt, dat de Barclays Premier League logo’s wel in het nummer staan. Je kunt daaraan zien dat de bedrukking naam en nummer + logo Premier League er staan voor een officiële bedrukking. Ga ook eens langs bij het Kun Aguero Manchester City uitshirt 2019-2020.

Stelling: Aguero is een veel betere spits van Gabriel Jesus

Sergio Aguero beter bekend als Kun Aguero komt van een Japans poppetje omdat hij zeer klein is voor een betaald voetballer. Aguero werd door Manchester City overgekocht van Atletico Madrid waar hij doorbrak als vervanger van Torres. Atletico heeft patent op goede spitsen want zijn opvolger was Diego Costa. Je kunt deze bestellen bij Unisportstore als voorbedrukt voetbalshirt.

Hoop jij dat Aguero ooit nog van club gaat veranderen? Laat ons weten welke club je hem zou willen zien spelen.

Kun Aguero Thuisshirt Manchester City 2019-20

Het City thuisshirt met naam Aguero achterop is te verkrijgen in een nieuwe stijl. Een Manchester City thuisshirt maar ook City voetbalkleding is voorzien van een nieuw logo. Al is dit al weer een aantal jaar zo maar toch. Het voetbalshirt is dus te verkrijgen voor kids, kinderen, junioren, heren en dames. Je kunt deze bestellen vanaf maar 122cm tot S, M, L, XL en XXL. Ga je liever voor een minikit? Je kunt zelfs je baby in een tenue van City krijgen. Je kunt ook het nieuwste Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023 selecteren en daar een naam kiezen.

  • Sergio Leonel Agüero del Castillo
  • Bijnaam: Kun Agüero
  • Rugnummer: 10
  • Ster aanvaller
  • Aguero shirt Manchester City

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *