Midtjylland Shirt Van Der Vaart 2016-2017

midtjylland shirt van der vaart 2016-2017Je kunt hier het Midtjylland shirt van der Vaart 2016-2017 kopen, In ons overzicht voetbalshirts is het een bijzondere thuisshirt van F.C. Midtjylland uitgelicht. Het Rafael van der Vaart shirt zal te verkrijgen zijn voor kids, kinderen, junioren, en S tot XXL.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junioren, senior en kids
  • Rugnummer: 8

Het Midtjylland shirt van der Vaart 2016-2017 is uniek met rugnummer 8. De laatste keer dat Rafael van der Vaart met 8 speelde was in de Ajax jeugd. De oud speler van Hamburger SV, Real Madrid FC, Tottenham Hotpur en Real Betis Sevilla droeg altijd rugnummer 23. Bekijk hierboven eerst het Rafael van der Vaart shirt senioren.

Het Midtjylland thuisshirt 2016-2017 met een prachtige donkere oogopslag staat vol met sponsoren. Aan de achterkant hebben we al Hessel. DK geien en aan de voorkant JBS onder het Nike logo en nog meer logo’s. “VAN DER VAART” in het rood/roze achterop het voetbalshirt. Zoals gezegd is deze ook voor kids te krijgen. De Aanvallend middenveld in zijn nadagen van zijn carrière kiest ervoor om dicht bij zijn vriendin te voetballen en snel bij zijn kind te kunnen zijn. Kies hieronder het Rafeal van der Vaart shirt kids 2016-2017.

Midtjylland Shirt Van Der Vaart 2016-2017

Het Rafael van der Vaart shirt 2016-2017 is de nieuwe hit door het unieke shirt. FC Midtjylland is een club die we niet goed kennen en dat maakt het aantrekkelijk. De bevoorrader van Rafael v.d Vaart is Nike wat mooi overeenkomt met de sponsor van FC Midtjylland. Bestel snel het prachtige thuisshirt en we zien deze hopelijk nog eens voorbij komen. Bekijk meer voetbalshirt met naam in het overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *