Neymar Jr PSG Shirt 2018-2019

neymar jr psg shirt 2018-2019Het Neymar Jr PSG shirt 2018-2019 in onze shop. Deze heeft natuurlijk rugnummer 10 met sponsor aan de onderkant. Het Neymar Junior voetbalshirt is geweldig populair in Parijs en de rest van Europa.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar: kids, junioren, senior en vrouwen
  • Rugnummer: 10

Het Neymar Jr. shirt van de sterspeler van Paris Saint-Germain. Neymar maakt onderdeel uit van het aanvalstrio in Parijs. Naast Neymar staan Edinson Cavani en Ángel Di María. Bekijk hierboven het Paris Saint Germain Neymar shirt 2018/19. Ga ook eens langs het Nike Neymar PSG thuisshirt 2020-2021.

Het Neymar Jr PSG shirt 2018-2019 met de bekendste variant van het PSG thuisshirt 2018-2019. In onze voetbalshop natuurlijk ook de andere varianten. De afbeelding in de Neymar shop bijvoorbeeld het PSG uitshirt Neymar te verkrijgen voor jong en oud. Neymar da Silva Santos Júnior met voetbalshirts voor kinderen, junioren, heren en dames. De linksbuiten van Paris Saint-Germain is een voorbeeld voor jong en oud. Hij is niet alleen populair in Parijs maar ook zeker in Brazilië. Hij is de sterspeler welke vaak te zien zal zijn tijdens de WK voetbal en kwalificatie Copa America.

Neymar Jr PSG Shirt 2018-2019

Het Nike Neymar Jr voetbalshirt is in de PSG fanshop ook nog in de Champions League variant te verkrijgen. Klik net als hierboven naar de aanbieder en je krijgt een overzicht van zijn voetbalshirts en een Neymar voetbalshirt kids. Neymar da Silva Santos Júnior met voetbalshirts voor kids, junioren, heren en vrouwen. De grote linksbuiten is zijn carrière begonnen bij Santos. Sinds 2013 speelde hij bij FC Barcelona. Inmiddels is de overstap van 222 miljoen beklonken naar PSG. We zien hem veelvuldig voorbij komen tijdens internationale toernooien maar ook bijvoorbeeld in de Champions League. Bekijk hieronder de introductie van deze prachtige voetballer. In de shop ook het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 om een goed gevulde kast te krijgen.

  • Naam: Neymar da Silva Santos Júnior
  • Positie: Linksbuiten
  • Rugnummer: 10
  • Huidige club: FC Paris Saint-Germain
  • Recordtransfer: van Barcelona voor €222.000.000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *