Mbappe Paris Saint Germain Thuisshirt 2023-2024

mbappe paris saint germain thuisshirt 2023-2024In onze winkel kan je nu een Mbappe Paris Saint Germain thuisshirt 2023-2024 kopen. Je ziet op de linkerborst een geweven Paris Saint-Germain logo. De bedrukking is officieel en voorzien van de nieuwste technologieën.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Officiële bedrukking | #7
  • Standaard pasvorm

Een voetballer die ooit de beste in de wereld gaat worden. Misschien vind jij dat inmiddels al wel. Als je zou moeten kiezen in je selectie. Haaland of Mbappe? Wie van de 2 zou je dan kiezen. Vorig seizoen was bij om de 87 min betrokken bij een doelpunt. Dat wil zeggen dat hij iedere wedstrijd wel betrokken bij een goal. Je kunt dit shirt dus ook krijgen in de maten 122cm tot 176cm. Ga in onze online winkel dan naar het Mbappe PSG shirt thuis kids 2023-2024.

Pubquiz vraag: hij maakte zijn debuut voor het Franse elftal op 25 mrt. 2017. Hoeveel wedstrijden denk jij dat hij al heeft gespeeld voor Frankrijk?

De aanvaller van Paris Saint-Germain hebben we veel sterren rondlopen. Inmiddels is onze grote vriend Kylian 1 van de favorieten. Messi is inmiddels vertrokken en Neymar speelt veel wedstrijden niet. Je kunt dus zeggen dat deze man nu zeker een lieveling is geworden. Naast de wedstrijden in Parijs speelt hij natuurlijk ook in het Franse team. In onze winkel hangt bijvoorbeeld het Mbappe Frankrijk WK thuisshirt 2022-2023 nog in de rekken.

Mbappe Paris Saint Germain Thuisshirt 2023-2024

Het voetbalshirt is een Nike ontwerp. Dit wil zeggen ontworpen met de Dri-FIT technologie. Het zorgt voor een fris gevoel tijdens het voetballen en trainen. Daarnaast is deze belegd met mesh-panelen zodat er wind door het voetbalshirt kan komen. Naast het rode logo van het kledingmerk heeft deze 2 opvallende sponsoren. In het midden vind je Qatar en GOAT staat op de mouwen. Je kunt naast het thuisshirt ook het voetbalbroekje en de sokken bijbestellen. Maak je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen voetbal.

  • Kylian Mbappe
  • Aanvaller centrumspits
  • Alle varianten voetbalkleding
  • Persoonlijke kleding van Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *