Pogba Voetbalschoenen Wit Rood

pogba voetbalschoenen wit roodCheck hier de Pogba voetbalschoenen wit rood met zwarte accenten. Deze zijn ontworpen voor natuurlijke ondergronden en kunstgrasvelden. Een mooie kleurencombi met wit, rood en zwart.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • PureControl en Primeknit
 • Mesut Özil, Ivan Rakitic en Paul Pogba
 • Natuurlijke ondergronden

Pogba is een held voor jong en oud om zijn uiterlijk en voetbalkwaliteiten. De middenvelder begint langzaam zijn weg te vinden in ‘het Juventus Stadium’. Afgelopen seizoen is zijn maat Romelu Lukaku ook weer in Italië te vinden. Toch zal hij nog wel wat beter moeten, eigenlijk zal heel Juve beter moeten maar dat is voor volgend seizoen. Als nieuwste packs hebben we Paul Pogba adidas collectie Season 5 en dezelfde kleur boots met de adidas Virtuso witte voetbalschoenen 2019.

Je kan niet van iedereen houden…en niet iedereen zal van jou houden – Paul Pogba

We hebben hier de nieuwste voetbalschoenen met kleurencombinatie wit, rood met zwart. Heb jij geweldige skills en voel jij hetzelfde als deze man? Je kunt morgen al in dezelfde adidas Predator voetbalschoenen lopen als deze held. De Predator collectie blijft uniek door een veterloos design. Je tegenstanders opzoeken en passeren? Of ben jij van het uithalen buiten de 16? Je kunt het allemaal met deze boots. Ook goede verdedigende acties horen bij deze voetbalschoenen. Jij domineert in het veld tijdens trainingen en wedstrijden :).

 • Predator voetbalschoenen adidas
 • Veterloos design
 • Gewicht: 231 gram
 • Non stop grip

Pogba Voetbalschoenen Wit Rood

Als we kijken naar de bovenkant dan zie je al een uniek patroon. We hebben de voetbalschoenen al gezien bij hem tijdens de thuiswedstrijd tegen City. De PureControl voetbalschoenen hebben een doorlopende noppensysteem voor controle. Hoe kan een veterloze design werken? Het geweven materiaal zorgt dat de voetbalschoenen passend om de voeten blijft. Je voet vormt in de schoen en zal daardoor strak aanvoelen. De binnenkant was al verbeterd nu is het binnendeel nog beter. Men zegt dat het voelt alsof je sokken aan hebt. adidas NSG coating beter bekend als Non-Stop Grip om te zorgen dat de voetbalschoenen alle weertype kunnen handelen. Ga voor passing op maat of een heerlijk schot de kruising in.

Als combinatie van PP’s passie voor basketbal en zijn eeuwige eerste liefde voetbal presenteert adidas de Predator Paul Pogba Season 5 Collection

Je wilt natuurlijk weten wat je in huis haalt met de Pogba voetbalschoenen wit rood. Heb jij geweldige klasse of wil je nog beter worden? Je kunt dan kiezen voor deze Predators. Comfort hebben we al genoemd maar wat te denken van stabiliteit. Je kunt deze stabiele schoenen bestellen voor kids, kinderen, vrouwen en heren. Naast de duurste zijn er al adidas voetbalschoenen vanaf €79,95. Zoek je toch iets anders? Klik dan op de blauwe link: adidas predator Football X Pogba.

Geïnspireerd op basketbal

Wat hebben de adidas strepen nu voor extra functie? Ze ademen zodat je frisse lucht in de voetbalschoenen krijgt. Isolatie is belangrijk in het veld maar ook om na de training of wedstrijd de schoenen te laten rusten. De binnenkant is geweven en dat geeft steun aan je voet. Een sliding kan steeds beter worden opgevangen en verminderd de kans op blessures. Het voorkomen van blessures is helaas nog steeds onmogelijk. In welke kleuren zou jij de Predators graag nog eens willen zien?

Opvallend dat bijna ieder kwartaal nieuwe voetbalschoenen op de markt wordt gebracht. We gaan deze boots al spoedig op de velden zien. Ook hier hebben we een printframe zool. Ga je een sprint aan dan zorgen de deeltjes dat energie vrij komt zodat je nog harder kunt sprinten. Kijk je naar de adidas F50 modellen dan zijn dat de voorlopers van de vernieuwde adidas voetbalschoenen. Hier hebben we ook de lichtgewicht voetbalschoenen met een uitstraling waar je u tegen zegt. Mis je nog artikelen laat het ons weten.

Bij aankoop van deze voetbalschoenen zitten tevens de volgende items inbegrepen:

 1. Unieke schoenlepel | schoenen eenvoudig aan doen
 2. Twee paar inlegzooltjes
 3. Predator voetbaltas
 4. Hulpmiddelen om de schoenen te verzorgen
FG+AG noppen voor harde ondergronden. Het wil zeggen dat ze geschikt zijn voor natuurlijke ondergronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *