Perfecte Voetbalreizen op Maat

Perfecte voetbalreizen op maat | Waarom als vrouwen en mannenweekend

Je kent het misschien wel? In het voetbalteam moet iets worden georganiseerd. Een vrijgezellenfeest staat op de planning..Of je wilt lekker met vrienden of vriendinnen een weekend weg! Een perfecte mannen of vrouwenweekend kan snel en goedkoop worden geregeld als je denkt aan een voetbaltrip. Waarom een voetbalreis? Een compleet weekend inclusief wedstrijdtickets, vervoer en overnachting kunnen als pakket worden geregeld. Ga je met meer personen dan word je voetbaltrip steeds goedkoper.

perfecte voetbalreizen op maat

direct bestellen vsd

Top 5 uitjes welke zou jij kiezen?

  1. Voetbalreis Premier League
  2. Kamperen in de Ardennen
  3. Struinen door Amsterdam
  4. Slipcursus waar niemand zin in heeft
  5. Midgetgolf indoor

Uiteraard maakt een vracht bier het weekend al snel goed maar waarom dan ook niet in een geweldige Engelse stad. Naast de sfeer van een voetbalreis zorgt het ook voor verbroedering. Denk bijvoorbeeld aan een trip met de Ferry. Heerlijk feesten de avond of dag voor aankomst en in de stad alvast toeleven naar de wedstrijd. Liever een goedkoper alternatief ga dan naar de voetbalreizen Duitsland.

Perfecte Voetbalreizen op Maat

Voetbalreizen naar Milaan, Manchester of Barcelona zijn natuurlijk de toppers bij Equipovoetbalreizen. Waarom is het zo geweldig om een voetbalwedstrijd te bezoeken? We leggen hieronder stap voor stap uit waarom te kiezen voor een voetbaltrip.

1. Niet-voetbalfans vinden dit ook geweldig

Perfecte voetbalreizen op maat ook geschikt voor niet-voetbalfans? Stadions als San Siro, Old Trafford, Bernabéu of Camp Nou zijn een beleving op zich! We hebben nog nooit gehoord dat iemand balend thuis is gekomen. Mensen kijken, juichen met duizenden mensen en heerlijk ontspannen een biertje drinken maakt een voetbalweekend. Ben je geen grote voetbalfan dan is het na 90 minuten afgelopen. Je hebt dus genoeg te genieten en zie je ook veel van de wereldstad. Wel een groot fan dan kan je ook kiezen voor rondleidingen! Vaak zijn de rondleidingen een dag voor de wedstrijd. Heerlijk om een kijkje te nemen in de keuken van een groot voetbalbedrijf.

2. Een wedstrijd beleef je samen

Een wedstrijd beleef je samen zeggen ze wel eens. Bezoek samen een prachtig stadion en als het mee zit ook nog een aantal doelpunten? Jullie weekend kan dan al niet meer stuk. Van dichtbij zie je de sterren uit de wereldtop in een waanzinnig stadion. Daarnaast stappen of de kroeg in en genieten van het eten uit de betreffende stad. De reis erheen met auto, ferry of vliegtuig naar de Europese stad is al een beleving op zich. Door samen naar de wedstrijd toe te leven ga je het weekend ook écht samen beleven.

3. Rondstruinen in een Wereldstad

Perfecte voetbalreizen op maat met een vaak centraal gelegen hotel. Handig als je met de groep wil rondstruinen in een wereldstad. Voetbalreizen zijn het perfecte vrouwen of mannenweekend omdat het meer is dan alleen voetbal. Voetbalreizen naar Barcelona, Milaan, Londen en Parijs zorgen er voor dat je niet stil hoeft te zitten. Topvoetbal staat voorop maar wat te denken van de bezienswaardigheden, cultuur, kroegen, restaurants en nog veel meer.

4. Goed te betalen

Hoe komt het dat voetbalreizen goed te betalen zijn? Een bundel van wedstrijdkaarten, overnachting en vluchten maken het goedkoop. Omdat het een korte vlucht betreft zijn deze vaak goedkoper. Je kunt een voetbalreis natuurlijk verlengen maar dan komen hier vaak extra kosten bij kijken. Een voetbalreis naar Duitsland, Italie en Frankrijk worden helemaal goedkoop met eigen vervoer. De combinatie vliegticket, hotel en wedstrijdkaart allemaal in 1x geregeld voor een aantrekkelijke prijs. Hoe eerder je boekt hoe goedkoper het wordt! Uiteraard zijn er ook aanbiedingen maar de prijzen voor het gehele seizoen staan al voor je op rij. Beleef goedkoop een geweldige voetbalreis samen.

5. Alles in 1 keer geregeld

Voetbalreizen all in en ook alles in 1 keer geregeld. De boot halen of inchecken bijtijds is een voorwaarde voor een top weekend.Van a tot z is alles geregeld. Je boekt alles in één keer online zowel tickets, hotel en vervoer. Wedstrijdbescherming en zitplaatsgarantie is inbegrepen bij het boeken van een voetbalreis. Ontspannen een vrouwen of mannenweekend tegemoet? De perfecte voetbalreis boek je met Equipo Voetbalreizen. Kijk voor speelschema’s en meer informatie op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *