Puma Giroud evoPower Geel Zilver Zwart

puma giroud evopower geel zilver zwartJe kunt hier de Puma Giroud evoPower geel zilver zwart kopen. Deze worden tegenwoordig de Ultra voetbalschoenen genoemd.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • FG: Natuurlijke ondergronden
 • Kleuren: fluor en grijs
 • Gewicht: 202 gram
 • Olivier Giroud, Yaya Touré en Gianluigi Buffon
 • Puma voetbalschoenen

Unieke voetbalschoenen van Puma met een design voor een opvallende training of wedstrijd. De evoPower, One en King worden bijvoorbeeld gedragen door Fabregas en Griezmann. Shop hierboven de nieuwste voetbalschoenen van 2018. In het rood de Puma evoPower Vigor 3D voetbalschoenen.

Ben jij een krachtige voetballer met veel precisie? Passing en schoten zijn nu nog beter met de nieuwste PUMA evoPOWER Vigor 1 Graphic FG. FG wil zeggen voor natuurlijk ondergronden. Harde ondergronden dus kunstgras is ook mogelijk. De lichtgewicht voetbalschoenen wegen 202 gram. Synthetische vezels en stiksels voor een geweldig balgevoel. De generatie evoPOWER met natuurlijk fantastische kleuren en nog mooiere vormgeving. Technologieën welke zorgen voor een beter voetbal en verminderd blessures. Shop de nieuwste voor kinderen en senioren

Puma Giroud evoPower Geel Zilver Zwart

PUMA evoPOWER Vigor 1 Graphic FG met een unieke kleurenpalet zitten comfortabel. De voetbalschoenen ook geschikt als keeper? Zeker want ze worden gedragen door Buffon. Yaya Touré is zo’n andere held die ook in deze voetbalschoenen is te zien. AdapLite bovendeel voor flexibiliteit en zitcomfort voor de zware wedstrijden. Je kan dus snel bewegen en acties maken en de stof beweegt mee met je voet. De zachte stof zorgt dat het voelt alsof je geen voetbalschoenen draagt. Iedere beweging wordt na gebootst en hebben we niet eerder gezien in de voetbalschoenen wereld. Schiet of pass je veel in de wedstrijd dat voel je de stretch in de voeten. GripTex zegt het al met meer grip in de passing en schoten. Je kunt dus acties maken zoals Griezmann en rennen als een malle. De binnenzijde is zacht welke perfect passen in combinatie met je voetbalkousen.

Puma voetbalschoenen evoPOWER

Puma voetbalschoenen evoPOWER met nu de Puma Giroud evoPower geel zilver zwart voor topwedstrijden. Het unieke onderdeel voor natuurlijke ondergronden. Twijfel je over de voetbalschoenen? Bekijk dan het totaaloverzicht bij onze aanbieders. 3D AccuFoam PU zijn de bulten op de schoen. Denk daarbij niet aan puisten maar speciaal voor je balgevoel. De oppervlak om de bal te raken is geweldig voor een klasse schot. Je hebt extra steun door de veters welke we minder zagen de laatste maanden. Comfort en zachte textuur maken je een geweldige voetballer. De buitenzool maakt het plaatje compleet. Verkrijgbaar al vanaf maat 34 tot 48. Niet de kleuren die je zocht? Laat weten welke kleurencombinatie wel bij je past. Je kunt hier ook eens langs de Puma Ultra Ultimate FGAG Pursuit turquoise voetbalschoenen.

 • PUMA evoPOWER
 • Gedragen door: Olivier Giroud, Yaya Touré en Buffon
 • Natuurgras en deels kunstgras
 • AdapLite bovendeel
 • Gradual Stability Frame (GSF)
 • 3D AccuFoam PU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *