Jordan PSG Minikit Tenue Messi Zwartgeel 2023-24

jordan psg minikit tenue messi zwartgeel 2023-24Koop hier een Jordan PSG minikit tenue Messi zwartgeel 2023-24. Deze is al beschikbaar vanaf 68 tot 98 dus de kleinste fans. Bestel hieronder direct voor de beste online prijs.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Rugnummer: 30
  • Geboorteland: Argentinië
  • Leeftijd debuut: 16 jaar
  • FIFA Ballon d’Or: 5x

Je kind of kinderen een groot fan van Lionel Messi? Een Paris Saint Germain minikit is al beschikbaar vanaf 3 maanden dus voor baby’s. Je kunt deze tot 8 jaar aanschaffen. Vanaf dan komt het tenue junioren in beeld welke vanaf 8 jaar tot 15 jaar beschikbaar is. Wil je liever een andere naam achterop? Je kunt langs een minikit hierboven.

Stelling: Lionel Messi gaat nog zeker 5 jaar door met voetballen

We hopen dat hij nog even bij PSG zal blijven. Hier heeft hij rugnummer 30 en dat is een verandering met zijn nummer 10 bij Barca. Gaat hij nog een keer de gouden bal winnen denken jullie? In de voetbalshop hebben we ook het Messi tenue uit minikit 2019-2020.

Jordan PSG Minikit Tenue Messi Zwartgeel 2023-24

Zoek je een leuk cadeau voor je zoon of dochter? Een tenue baby valt bij iedereen in de smaak. Al op jonge leeftijd zien we kids met voetbaltenues op de pleintjes en op de velden. Een Messi tenue is extra populair door de presentaties van de sterspeler. Het betreft hetzelfde tenue als het originele alleen ontbreken de voetbalkousen. Een geweldig voetbaltenue om te geven of te kopen voor je eigen kinderen.

De top 5 populairste Messi producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *